Dagens tips # 1.

Allmänt

Perfekta kort inför skolstarten.

I kväll har hjärtat packat in sommarpresenter och det är så kul att se att hon har lärt sig att göra “Gizmolina paket” efter att ha hängt i min butik 😉     Kom på att dessa gaver är ett bra tips! om du också är ute efter söta presenter till små skatter så varsågoda: dagens tips this is !

Söt rosa klänning/kjole med prickar + super cute plånbok (till glass/is-pengar…) pris totalt ca 100 kr hos H&M.

Nu försöker jag förtränga att ELLE´s sommarfest pågår bara en liten bit från där jag bor och istället städar jag på köket / packar upp kartonger / jobbar / hänger in kläder i min fina mini-walk-in-closet……  Well, well, that´s mama life !  😉   (men åhhh vad jag önskar att jag var där istället.).

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagens tips # 1.”

 1. Bonnie says:

  Tack gör en härlig blogg!

  Bra pakettips! Tyvärr har jag varken sett plånbok eller klänning här i Sverige:(
  Kram Bonnie

 2. June says:

  Så lurt gavetips! Har du kanskje noen tips til fine gaver til barnehagepersonalet ved sommeravslutning? (som ikke er så dyre siden det er endel) 🙂
  Og hvor er de søte kortene fra?

  Ha en fin dag! Klem June:)

 3. Lotta says:

  Men vad är en bal på slottet???? Som Askungen sa.
  Vill bara önska er en bra midsommar!! Själv ska jag fira med
  trevligt sällskap, god mat, sång och dans runt stången och sen avslutar vi
  med att åka traktor och vagn. Barnbarnens favvo!!!!
  Stor kraaaaam!!! Ha de bäst!

 4. Karin says:

  Hej! Du har alltid så bra tips. Jag har också en dotter och tycker det är ganska lätt att hitta på presenter till små flickor. Men vad köper man till små pojkar nör man bara ska köpa en liten present liknande denna? De blir ju inte lika glada för kläder. Skulle bli jätteglad för ett inlägg om det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *