Dagens tips !

Allmänt

Senaste norska Stella + bästa solkrämerna.

Gissa om jag blev g.l.a.d. då jag upptäckte att Clarins har lanserat en ny solcreme till barn ! Wiiieeee!!! Jag har använt deras kräm på Johanna sedan första gången vi reste till Thailand då hon var 9 månader och hon har aldrig bränt sig en enda gång så, förra året då jag fick veta att krämen utgått ut deras sortiment blev jag lite ställd…. och jag hittade ingen annan lika bra solcreme till henne inför våra senaste Thailand resor (vilket resulterade i att hon brände sig..)  men nu så ! 🙂    Själv använder jag också Clarins till ansiktet och som after sun men annars kör jag Piz Buin eller Hawaiian Tropic.   Jag har testat många olika solkrämer i mina dagar och inget slår Clarins till kids så om du ska ut och resa med barn i sommar så är den mitt bästa tips !!  🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens tips !”

 1. ISLANDSMAMMA says:

  Måste också tipsa dig om Proderm.

  “Once you try it you never go back”…hihii

  TREVLIG DAG söta fina 🙂

 2. Alice says:

  Heeeej! Du är helt fantastiskt att dela med dig av dina tips. Tusen tack. Och tack också för en underbar/insprirerande/rolig blogg. Bli alltid så glad när jag tittar in hos dig. Är dock dålig på att lämna komentarer 🙂 njut din ledighet!

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för din härliga feedback ! 🙂 Nu lyste du upp min kväll Alice ! Önskar dig en fantastisk sommar ! Kram !

 3. Line Christin says:

  Takk for en fin og inspirerende blogg.
  Har prøvd å finne butikken din i Oslo, uten hell. Trodde den lå i Industrigaten, men kunne ikke finne den der? Kunne du gi meg adressen og åpningstider? (Har dere sommerlukket?)

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord ! 🙂 Min förra butik låg i Industrigate, men idag hittar du mig i Vibesgate.15, lige högre upp på samma sida gatan som restaurang Bolivar. Har stängt nu då jag är i Thailand men öppnar igen då jag kommer hem ! så häng med i bloggen för öppningstider. Hoppas vi ses där en dag ! Välkommen ! Klem ! 🙂

 4. Lena i Uppsala says:

  Hallo girl!
  Hoppas du haft en topp dag på beachen. Tråkigt med din fina hatt… Den som var så snygg, jag är dock helt säker på att du hittar en ny – minst lika snygg och skön. Jag passar på att tipsa om Biotherms solskydd +50, superbra – den körde vi med då vi var i väg till Thai i våras. Ingen brände sig och så smidig att smörja utan fetkladd.
  Ät en god middag och ha en fin kväll, i kväll blir det måndagsmys med Lotta på Liseberg…även om jag tycker Måns på Skansen är bättre.
  Ha det bäst i paradiset och sänd en hälsning till fina Johanna oxå.
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Det blev ingen beach idag, istället har vi chillat hemma på vår resort och jag har mest suttit ute på terrassen och jobbat. Men det passade fint med en sån dag idag då det inte var knallsol (regnade på fm.). Och ja det är helt förfärligt att min fina Lexington hatt är förstörd… 🙁 håller tummarna att jag får tag i en ny ! Tusen tack för tipset om Biotherm ! det skulle jag ha kört istället för Clinique då Clarins hade utgått…. men nu finns Clarins och den är vi super duper nöjda med ! 🙂 Åh vad mysigt med Lotta på Liseberg. Ska checka om jag kan se det på nett här i Thai ? vet att vi har grannar som lyckats få in svenska TV 4 på TV´n så det borde vi kolla upp. Men jag håller med dig om att Skansen är bättre. Önskar dig en mysig allsångs-kväll ! och vilken söt dotter du har som bjöd dig på fika idag ! Kram !

 5. Keke says:

  Har precis börjat sälja proderm solmousse och den har tom fått bäst i test, kladdar inte o håller länge.
  10 , 20, 30 och arter sun
  Finns i webshoppen

 6. sara says:

  det som är bra med clarins solkräm är att det inte är några parabener eller nano partiklar i dom krämerna 😉 sola lugnt 😉

 7. Maja says:

  Tips! Våra barn som nu är 6 o 10 har spenderat hela somrar i varma Kroatien sedan de var nyfödda, och har smörjt dem med antingen Apotekets Eucerin eller Aco, eller Nivea barn, och de har ALDRIG bränt sig trots att de är blonda. Gvetvishör det ihop med sunt tänk om hur länge o mcket de är solen.

 8. mussi says:

  Takk for alle tips :0) Jeg har et problem med at uansett hvordan solkrem jeg bruker lager de stygge merker på klærne.Har fått ødelagt mange klær oppigjenom årene og da spesielt hvite,så når jeg nå skal på stranden,tar ser jeg ikke ut.Har du noen råd.Du er jo alltid så smashing!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *