DAGENS TIPS!

En sån här f.i.n. klädpåse ( 99 nok )  + skopåse ( 49,50 nok ) ska få förgylla min lilla walk-in-closet och båda är perfekta julegavetips till veninner.  Love them ! 

Efter körning t&r Moss så hämtade jag upp J på AKS också tog vi en liten shoppingtur. J behövde bl.a. inneskor till skolan och då vi ändå var igång så tog vi en runda inne på H&M och där blir det vinst varje gång!   Johanna ä.l.s.k.a.r. att besöka deras flagshipstore och själv fastnade jag på HOME. Min shopping där blir dagens tips ! 🙂

How cute? Super duper cute !  (199 för påslakan + örngott). Jag kör sängkläderna i maskin as I blog och ska bädda med dem på J´s rum i morgon.  Winter spirit ! 

I kväll håller jag mig så  långt från den sköna soffan som jag bara kan och sitter i stället vid köksbordet och jobbar. Annars är det kört, sätter jag mig i den där soffan så somnar jag…zzz… så här sitter jag rak i ryggen och funderar absolut i.n.t.e. på att sätta mig i soffan och titta på Jenny Strömstedt.  Nej, nej… 😉

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DAGENS TIPS!”

 1. Kristine says:

  God kveld!
  Falt helt for sengetøyet, nydelig.
  Fant det ikke på nettet. SÅ du er heldig som bor så nært butikken, som selger H&M HOME.

  Håper du trives med din nye bil.
  God uke til deg og J 🙂
  Min jente elsker både skolen (1.kl) og SFO, håper din 1.klassing også gjør det!

  KLEM Kristine

  • gizmolina says:

   Visst är det fint? Hoppas att det dyker upp på deras webshop snart så att du får tag i det ! (det har precis kommit ut i butik). Tyvärr så har jag ingen ny bil ännu…. men snart så kanske ! vi får se… de ska först göra en till check av möjligheterna att fixa min . Så kul att din skatt älskar både skolan och AKS, det betyder mycket ! 🙂 Klem !

 2. Jennifer says:

  Men så fint påslakansetet var! Lilltösen skulle bli överlycklig över ett sådant, få se om det går att klicka hem =). Ha en bra tisdag! Kram Jennifer

  • gizmolina says:

   Håller tummarna för att du får tag i det ! Ska bädda med det i J´s säng idag 🙂 Happy tisdag ! Kram !

 3. Christina Modén says:

  Jag undrar var klädpåsarna också från HM Home? De var väldigt fina.

  • gizmolina says:

   Ja, allt jag visar i inlägget är från H&M Home ! 🙂 Klädpåsen är den finaste ! blir lycklig av att se den hängandes i mitt klädskåp ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *