Dagens tips!

Dagens Tips!

168397-1001

Grandma´s är en av mina favorit butiker! 🙂 Och här ser ni vad jag shoppade där idag. På de fina galgarna ska jag hänga sessans finaste klänningar och den underbara doften "Clean Cotton" köpte jag i både rumsspray & doftljus.

När jag hade min butik så sprayade vi ALLTID med rumsspray och vi hade sååå många kunder som kommenterade att de tyckte att det alltid luktade SÅ fräscht hos oss.!

Så, mitt dagens tips är:
Köp hem en rumsspray i någon fräsch doft (den jag köpte idag är SUPER men även Himla har jätte fräscha doftsprayer). Den är perfekt att spraya med innan man får besök ! 🙂 Och om du, som mig, har katt hemma så är det super att ha en doftspray på badrummet/toaletten där kattsanden står ! 😉

Kategori: Dagens Tips! | 15 Comments

15 responses to “Dagens tips!”

 1. Angel says:

  den affären har jag missat precis vart ligger den?

 2. Sessan says:

  Å så där, samma kleshenger som min prinsessa har ;0)
  Dom är ju så söta….
  Å rums doft, är ett must när höst & vinter kylan tränger på.
  Tror du doften du köpte finns i Oslo???
  Massa kramar

 3. Vilket bra tips! Clean cotton är det enda jag kan ha i mitt doftljus… Andra lukter blir lätt tunga men det här luktar som om man här ren tvätt i hela lägenheten! Hade ingen aning om att den fanns i spray, (trots att jag faktiskt var på Grandmas i lördags), hur bra som helst ju! Får helt enkelt traska dit igen!

 4. Moa says:

  Hej! Vart i Stockholm kan man köpa doftsprayen clean cotton? Är nyfiken på den /moa

 5. chat says:

  thanks good post

 6. I always wanted to be able to write on my web site a little something like that. I regularly don’t write-up comments in blogs however your web site forced me to, impressive effort.…

 7. Really appreciate this post. It’s hard to sort the good from the bad sometimes, but I think you’ve nailed it!

 8. good quality post thanks

 9. iddaa oyna says:

  Ohh very much thanks admin

 10. home says:

  Appreciation for another perfect article. I’ve got a demonstration next few days, and I will be on the search for this type of important information.

 11. i dont know if that is fully true, meridia no prescription, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia no prescription[/url], http://meridia.groupsite.com meridia no prescription, 8-OOO,

 12. sesli says:

  thanks good post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *