DAGENS TIPS!

Allmänt

Just nu bjuder den vackra bloggerskan Engla sina läsare på -15% rabatt i min webshop så om du också har lust att shoppa med rabatt hos mig så är dagens tips att surfa in hos henne HÄR. (erbjudandet gäller t.o.m. i morgon / tisdag). 

Efter ett BRA tfn samtal i dag så inser jag att det kanske är D-vitamin jag saknar? så – ska strax ta en tur ut  innan det är dags att hämta skatten på AKS.  Men först ska jag fota / lägga in n.e.w.s. i shopen! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DAGENS TIPS!”

 1. Josefine says:

  Hej ! Tack för en superb blogg! Är här inne och tassar omkring varje dag…
  Nu är jag inne i din shop och tänkte göra slag i saken och shoppa. Men hur betalar jag?? Skickas det hem faktura ?
  Känner mig en gnutta korkad yes.
  Allt gott till dig! Kram josefine

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för underbar feedback ! 🙂 Du betalar i kassan i webshopen med ditt kort (Visa, Master Card…) . Mejla mig om du behöver hjälp ! och nej, det är aldrig korkat att fråga , utan frågor får man inga svar… ! Önskar dig en fantastisk dag ! Kram !

 2. Nilla says:

  Gomorron du härliga Anna-Stina!!
  Ville bara kika förbi innan jobbdags och önska dig en härlig tisdag.
  Om du bara visste vad din blogg inspirerar mig varje dag.
  Kikar in flera ggr varje dag, och även om jag känner mig lite down, så vänder du det direkt med vackra bilder, inspiration och pepp 🙂
  Tack fina du!!
  Kramar från Nilla i Uppsala

  • gizmolina says:

   Vet du att nu blev jag så rörd att jag fick tårar i ögonen… Tusen miljoner TACK för fantastiskt fina ord Nilla ! De värmer och lyser upp hela min dag !! 🙂 Hoppas att din tisdag blir fylld av lyckliga stunder ! Kram !

 3. Jen says:

  D vitamin! Det började jag ta för ca en månad sedan och har känt av en stor skillnad i energinivån sedan dess. Holistic D3, som jag använder, ska vara mkt bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *