DAGENS TIPS!

Allmänt

Snapshot från lördagens middag.

Mitt tips inför kvällens festligheter är chokladdoppade jordbubbar ! Åhhh så g.o.t.t. det är !   Jag körde det som dessert / snacks i lördags då vi hade gäster och jag tror jag ska göra om det i kväll….

Har suttit ute och jobbat i solen på terrassen i eftermiddag och nu ska jag packa varor och ta den dagliga turen till posten innan jag hämtar min lilla prinsessa och något säger mig att hon vill vara ute och cykla en stund innan vi går hem och fixar middag. Tror föresten att det blir fläskfilét & bea i kväll. Mums!

Njut dagen vidare! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “DAGENS TIPS!”

  1. Sidsel says:

    Hei :-). Ville bare si takk for super fin gardigan 🙂 og det fine kortet som lå ved :-). Elsker jakken allerede :).
    Klem Sidsel

    • gizmolina says:

      Åh tusen tack snälla du för härlig feedback ! Nu blev jag verkligen glad!! 🙂 Din nya cardigan är SÅ fin ! Önskar dig en fantastisk MAJ-månad! Klem !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *