DAGENS TIPS!

Allmänt

V.a.r. är du Jonas ? skulle behöva dig här till foto varje dag 😉

Jag har fått in den snyggaste  blusen i min webshop! Det var love at first sight när jag såg den på inköp och nu är den äntligen här !  Perfekt blus att ha på sommarens fester, soliga kvällar på uteserveringar , middagar etc…. guldtrådarna i tyget gör den xtra glammig (jag får lite St.Tropez vibbar..) och mitt förslag är att du matchar den med vita jeans eller vita vida byxor,  stora statement örhängen (gärna i vitt el guld) + clutch och high-heels (eller sandaler) i guld.  Hur s.o.m.m.a.r.s.n.y.g.g.t. som helst !

Shoppa idag och få ditt paket på fredag (el.lördag) inom Norge och på måndag till Sverige.

Det gick tyvärr inte att lasta upp bilder av blusen i webshopen nu (typiskt att det inte funkar när man har brådis…)  men du hittar blusen under nyheter ! och jag lägger självklart upp pics på den i shopen så snart som tekniken fungerar igen.

Nu : lunchdags !  🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “DAGENS TIPS!”

 1. Monica says:

  Wow!!! Den var flott!!! 🙂

 2. Lisa says:

  Hur är det med returrätt på REA-varor nu-i vintras vågade jag inte beställa för du skrev ju att REA varor var undantagna returrätten. Jag vågar inte köpa utan att prova….

  • Om plagget inte passar så får du så klart byta ! Och om du har mer konkreta frågor ang. storlek / mått etc. så får du gärna hör av dig före du beställer så hjälper jag dig så gott jag kan så minskar risken att det inte passar… för man vill ju gärna att de plagg man köper ska bli succé ! 🙂 Önskar dig en underbar weekend ! Kram !

 3. Petra says:

  Åh så fin, riktigt sommar snygg :)!!! Hur är den i storlek (trång över överarmarna eller rätt rymlig)?
  Ha en fin dag! Kram

  • Sommarsnygg är verkligen ordet ! 🙂 Jag är mer en 38/ 40 och jag har L på min. Den är loose/ rymlig på överarmarna vilket är ett stort pluss ! för det gör den så mycket mer komfy & snygg…. Önskar dig en härlig kväll ! Kram !

 4. Jeanette says:

  Supersnygg!! Vad är det för märke på blusen?

 5. Jeanette says:

  tack för snabbt svar,om man är en s skall man ta det på blusen då eller m?

 6. Camilla says:

  Å så fresh:) Nå har jeg bestilt Custommade kjolen av deg å gleder meg til den kommer i posten:) Har siklet etter den lenge ,så når jeg så at søte Josefine hadde bestilt den av deg, så var det gjort:) Tusen takk for en alltid så inspirerende blogg og god service:) Klem

 7. Jonas says:

  Jag kommer till PRIDE!

 8. Åse says:

  Maria Montazami frisyr!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *