DAGENS TIPS.

Casa Gizmolina Fest tips! Gavetips / presenttips!

Nu är darlingen på SPA kalas och jag tog en snabb sväng på stan på väg hem. Var bl.a. inom H&M och hittade en sååå fin bluse! Åh det är så kul när man hittar något fint bara så där… för jag skulle egentligen inte alls handla till mig själv, var där för att köpa en sak som J önskat sig…  ska överraska henne med den då hon kommer hem så ska ta och slå in ett paket nu, också ska jag piffa till några pom pom´s som ska hänga i taket uppe i pysselrummet.  Och sen, då jag är färdig med det, så ska jag ta en walk in till stan där det väntar kalla bubblor på mig då jag hämtar upp J på kalaset. Trevligt! 🙂

 

En blus helt i min smak. Hittade den som sagt på H&M.

Alltså kolla in sötaste Gizella tidigare idag.. hon hade bara ögon för en sak: J´s glass! Ha, ha. 

 

Här är paketen som J hade med sig till kalaset. Vi piffade till det med en delfin ballong eftersom det matchade miljön (bubbelpool, bikini…), och samma sak med snäckpåsen…   Sen klipper jag ofta ut siffror från glitterpapper och limmar på presentpåsar. Tycker att det gör det där lilla xtra. Pimpade även med tassels från Lagerhaus.  Och ballongen kommer föresten från Rusta och är helt perfekt att ha liggande hemma! kostar bara 10kr (!!) och man blåser upp den med munnen…  (de finns i flera olika utföranden : prinsesskronor, glass, olika djur… ).

 

Njuuut din lördag kära du och ha en riktigt festlig kväll! 🙂

 

Kategori: Casa Gizmolina, Fest tips!, Gavetips / presenttips! | 11 Comments

11 responses to “DAGENS TIPS.”

 1. Perla says:

  Jeg har fulgt deg i mange år, fordi du er en av få bloggere som bare er feelgood og helt ekte…ingen reklame eller dårlige fake annonser. Men jeg kan bare ikke forstå JIG’s valg om å reise og jobbe 24/7..er det verdt deres mangel på ett familieliv? Er det penger som driver dere? Hvordan kan det være verdt å miste deltagelse i hele J sin barndom for å jobbe? Jeg klarer ikke å forstå motivet her..når J blir voksen, vil han se tilbake å tenke at alt var verdt å la deg være alene om alt, fordi han måtte jobbe? Jeg tar av meg hatten for alt du får til på egen hånd, og hvilken fin mamma du er, men du er alene om alt..

  • Åh så glad jag blir över att du har följt mig i så många år Perla! Det värmer mitt hjärta enormt och är den finaste respons jag kan få! 🙂 Sen känner jag att de frågor du ställer är riktade till JIG så de kan jag tyvärr inte besvara… Men, att vi skulle komma att ses så här lite då vi flyttade till Luleå var i.n.t.e. planen… vi trodde att det skulle bli annorlunda. Men allt blir inte alltid som planerat så nu tar vi en dag i taget också ser vi var vi kommer att leva livet i framtiden… förhoppningsvis någonstans där vi är tillsammans betydligt mer för jag får erkänna att 2,5 år med “distansförhållande” börjar gå in på mig… trots att jag trivs väldigt bra med att vara själv och att jag är väldigt van att vara själv med Johanna…

   Önskar dig en riktigt härlig söndag och tusen miljoner TACK för all omtanke. Den värmer! Stor kram! 🙂

 2. Lina says:

  Åh så fantastiskt fin blus! En precis sådan skulle jag vilja ha i garderoben. Hittar den inte nu dock 🙁 hade du något artikel nummer eller så? Är säkert bara jag som missat i min iver!

  Hoppas bubblorna var goda! 🙂

  • Så fantastiskt kul att du gillar blusen Lina! 🙂 Jag hittar den tyvärr inte online jag heller… 🙁 men, den är med på en kampanjbild i deras webshop så gissar att den inte lagts upp där ännu, eller – att den sålt slut…? Och jag har även sökt efter artikelnr. men jag förstår tyvärr inte vilket nr. på etiketten som är ett artikelnr? Om jag vore dig så skulle jag fota av bilden av blusen (du hittar kampanjbilden i mitt nästa blogginlägg) och ta med den till en H&M butik och fråga där! Håller tummarna för att du får tag i den! Och ja, bubblorna var riktigt goda! 😉

   Önskar dig en underbart härlig söndag! Kram!

   • Lina says:

    Åh finns i butik alltså! Ännu bättre. Dessvärre är vår hm lite rörigt i min stad men till helgen väntar en tur till Stockholm så kanske kniper jag en då! Hoppas!
    Njut söndagen! Och bubblor två dagar i rad! Underbart! 🙂
    Du har så fina tips! Och fint du gjort till Johanna. Jag tjatar ibland med och har en tråkig ton. Försöker ju vara god och glad men ibland kommer livet emellan!
    Kram

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Älskar de ballongerna! Så billiga fina och festliga perfekta att ha i handen och ge bort. Stor kram och önskar dig en härlig kväll

  • Ja men visst är de perfekta att ha liggande!? Jag köpte hem ett helt gäng och älskar att krydda paket med de! 🙂 för det är ju tyvärr inte alltid att man får till att sticka in till stan och köpa helium ballonger…

   Önskar dig en lovely söndag Viktoria! Stor kram! 🙂

 4. Johanna says:

  Huttar inte blusen på hemsidan, Trend?

  • Jag hittar tyvärr inte heller blusen på H&M´s hemsida… 🙁 så se mitt svar som jag skrev här ovanför till Lina ! Och nej, den kan inte vara från Trend för den avdelningen tror jag inte finns här i Luleå… eller? hjälp, nu blir jag osäker… Men som jag skrev till Lina så ligger bilden av den uppe som en kampanjbild på deras webshop, så kanske den kommer in… ? Håller tummarna för att du får tag i den Johanna!

   Njut din söndag och fånga de lyckliga stunderna! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *