Dagens tips!


Den här bilden fick mig att äntligen komma på min lösning! (Ur  Thai "Living Etc." oct -07)

Phuket kl.16.25, tisdag, +33 grader & sol.

Jag har länge haft en idé om att jag ska samla sand från alla beacher vi besöker i olika burkar MEN – jag har inte hittat de "perfekta" burkarna så jag har sökt och sökt och sökt….

Så bläddrar jag i interiörblader igår (ni vet då jag kom på alla detaljer till lägenheten) och plötsligt var de där! Burkarna! Jag ska ju självklart köpa sylt / marmelad / oliven / kryddor etc glasburkar och tömma dem på innehåll, diska ur dem och vips! så har jag "mina burkar" till sanden! 🙂

Jag blev så GLAD då jag kom på lösningen och jag tror att det kommer att bli super snyggt att ställa dessa burkar i olika höjder och storlekar på en hylla med vackra ljuslyktor brevid. Också ska jag så klart skriva text på , precis som på bilden, med vilken beach sanden kommer ifrån. 

Carpe diem! ♥

P.S nu tror jag att jag måste väcka Johanna snart för annars blir det tokigt i kväll 😉 men samtidigt så förtjänar hon att sova till hon vaknar… 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagens tips!”

 1. Nettisen says:

  Vilken kanon idé…

  Får man apa efter???

  Kram från Nettis

 2. anna says:

  önskar jag oxå varutomlands!! så härligt. hoppas ni har det skönt!!

 3. camilla y says:

  Hej vännen!! Tack för gratulationer!!!! Har skrivit ett mail till dig hoppas att du har fått det. Saknar dig! Kramar Camilla Y

 4. Sara says:

  Åh du har så roliga tips o grejer för dig 🙂 Vilken mysig idé!

  Supermysig blogg! Tåls ju o säga två gånger, right 😉

 5. Jessica says:

  Hej,

  Hittade din blogg via en annan blogg som jag läser. Det är jättekul att läsa din blogg! Du ser så otroligt "Fashionable" ut i dina vackra outfits och din söta tös på höften! Hoppas ni njuter ordentligt i Thailand! Vackra bilder också från ert hem, kalas osv – ger mig inspiration!

  Jag samlar också sand från beacher från våra resor. Jag lägger dem i IKEAs små ljuslycktor som har perfekt storlek. Sedan skriver jag en lapp med namnet från stranden. Vi har varit på många beacher i Thailand, Turkiet och Egypten och USA, och den absolut VITASTE & LENASTE sanden kommer från Clear Water Beach i USA. Den är lika mjuk som mjöl – helt otroligt!

  Jag kommer fortsätta läsa din härliga blogg!

  Med vänlig hälsning Jessica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *