Dagens tips är min “bibel”!

Dagens Tips!

168397-1246
Den här boken köpte jag för många år sedan (tror den kom ut 2003) på Bokhandeln på NK i Stockholm och jag läser om den minst en gång varje år för den ger mig såå mycket inspiration! Varje gång jag läser den får jag en "kick"!

Ni som har läst min blogg en stund vet att jag BRINNER för bra kundvård! Att vårda sina kunder är det viktigaste för ALLA företag i hela världen. Utan kunder = ingen business så kunden har makt och förtjänar den allra bästa service i alla lägen!

Min inspirationskälla i detta ämne är främst boken "Hug your customers". Det är en BÄSTA boken innom kundvård enligt mig. Jack Mitchell som skrivit den är en STOR förebild i mitt yrkesliv och hans fantastiska bok har jag bläddrat i så många gånger och läst så många gånger att jag snart slitit ut den och måste köpa en ny 😉 Första gången jag läste boken blev jag så fascinerad över hur likt han och jag tänker, det var det jag blev "trollbunden" av och som fick mig att älska hans bok! Han är enormt inspirerande Jack Mitchell och han bekräftar på många sätt min egen syn på kundvård.

Om du är lika brinnande engagerad i detta ämne som jag är så tycker jag att du ska surfa in på hans nettsida: http://www.hugyourcustomers.com  eller köpa boken så klart!

Den här boken är helt klart min "bibel" innom kundvård och en dag hoppas jag att jag får lyssna på ett föredrag av honom samt besöka hans butik i USA ! 🙂

P.S Nu sover både mitt hjärta och JIG och även min kamera… den är stendöd 🙁 så det ser ut som att jag måste shoppa ny… När hjärtat vaknar är planen att vi ska ta en tur till Josefine & Elian, det blir hur mysigt som helst!

Kategori: Dagens Tips! | 15 Comments

15 responses to “Dagens tips är min “bibel”!”

 1. Sarah says:

  Det är såå rätt det du skriver! Det finns inge viktigare än god service & kundvård. det värsta som finns är människor som inte är serviceminded och ändå sitter i kassan/växel. Det kan förstöra en hel dag. Jag har själv suttit i både kassa och reception (nu) och det är såå viktigt att vara hjälpsam och trevlig. OCH det bästa som finns är nöjda kunder och människor! 🙂

 2. Sabina says:

  Är den på engelska? Finns den på svenska också i så fall?
  🙂

 3. Camilla says:

  På tal om kundvård så har vi idag haft en föreläsnings- och festdag tillsammans med kunderna till bolaget där jag jobbar. Vi har haft olika förläsare inom it-världen och dessutom haft antikvitetsgurun Peder Lamm som konferenciär hela dagen. Vi avslutade dagen på Eskilstunas Konstmuséum där vi fick en genomgång av Peders favoritkonstverk, middag, musikfrågesporter, god middag, underhållning och en del vin o drinkar. Känner att det snurrar i huvudet nu och jag bör nog sova för att orka upp till en ny arbetsdag. Det roliga är att våra kunder verkligen uppskattar dennna årligen återkommande kunddag och att det är dom som gör dagarna/kvällarna så festliga.
  Godnatt från en lätt berusad Camilla

 4. peak oil says:

  How are You have a look at this site regarding Bye Bye

 5. sikis says:

  Great! Thanks for post

 6. sohbet says:

  thanks good post

 7. film izle says:

  Great! Thanks for post

 8. Domates says:

  How is it going? I simply adore eating vegetables especially patatos , See You!

 9. Great! Thanks for post

 10. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic site you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 11. my blog says:

  Many thanks in advance for your rapid response !. Pretty nice posting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *