Dagens tips från igår.

Allmänt

168397-1089
OBS!! NB!! de ting jag skrivit här är på "skoj" så att ingen av er tar det på högsta allvar. Prinsessepennan har en "liten historia" som jag ska berätta för er en dag.

Varje gång när jag stått i ett "vägskäl" i mitt liv och varit osäker på vilken väg jag ska ta? så har jag tagit fram papper & penna och satt mig ner för att göra en "Pluss & Minus" lista.

Detta enkla "hjälpmedel" är så BRA för det synliggör på ett så tydligt sätt vilken väg som är "den rätta". Oftast vet man innerst inne vad som är bäst där och då, men för att försäkra sig om sin känsla så kan denna lista vara bra att ta till. För när man ser saker nedskrivna, svart på vitt,  så kan det bidra till att man får en "Aha!" upplevelse.

Så mitt tips till dig som står inför att byta jobb, flytta till ny stad, förändra ditt privatliv etc etc är att helt enkelt ta fram papper och penna och sätta dig ner i lugn och ro och skriva denna lista. När du ser antalet pluss och antalet minus så tror och hoppas jag att resultatet bekräftar den magkänsla du har haft och att du därför kommer ett steg närmare ditt stora beslut.! För om det är 15 minus ang. ditt befintliga jobb och endast 5 pluss och saken handlar om att byta jobb så saken klar – då ska du byta! 🙂

Jag tycker att det är så himla härligt att det inte alltid behöver vara så komplicerat att göra en analys av sin situation. Jag menar den här "pluss & minus" listan är ju SÅ enkel, men ändå SÅ bra!

LYCKA TILL vilket beslut du än står inför! 🙂

P.S I kväll somnade mitt hjärta rekord tidigt, t.o.m. FÖRE Idol startade så jag har , för första gången på väldigt länge, fått sitta och titta på både Idol & Greys Anatomy i lugn och ro. LYX!! 🙂  Och nu är klockan som vanligt galet mycket så nu är det hög tid för mig att krama kudden. Så jag säger god natt & sov gott!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens tips från igår.”

 1. Emelie says:

  Superbra tips! Jag som är “listoman” (HAHA har teflonminne!) skriver också plus & minus listor till mycket. Och det är super! =)
  Njut lill-lördagen…snart helg igen!!
  Kramar

 2. Josefine says:

  + & – lista är super. Älskar och skriva shoppinglistor, att göra listor osv. 🙂

 3. mia says:

  Supert tips som jag kanske skulle gjort kul med blogg i kamille du ær flink tjejen:)

 4. contaqt says:

  håller med… pluss minus listor e skitbra.. särskillt om man e som jag och har svårt att bestämma sig och velar om det mesta…

 5. AnnaStina says:

  Härligt att ni också tycker att + & – listor är super! 🙂 *kram* 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *