Dagens tips & God natt.!

Dagens interiörbild & tips.

168397-682

Här myser sessan på stora sängen tidigare i kväll innan vi badade. Hon satt och lekte sååå sött med sin nya mysiga nalle men precis då jag fotade så blev hon busig och kröp iväg 🙂

Nu ska jag tända massa ljus inne i vardagsrummet, hälla upp ett glas vitt, krypa upp i fötöljen och suuuuper mysa med mina nya blader. Har varit lite busig och shoppat ostbågar idag också… borde inte… men oj! så gott det är att synda 😉

Och just det ja – mitt dagens tips..! :

Förnya sovrummet genom att shoppa nya örngott som du matchar till de påslakan du redan har! 🙂

Lexington har såå mycket fina sängkläder (de är de jag bäddat med på bilden) men jag är medveten om att de är ganska dyra. Så – för att få "Lexington känslan" utan att shoppa "allt Lexington" så köper du påslakan på tex Ikea eller Åhlens, tex i vitt, också matchar du det med ett par fina Lexington örngott! 🙂 Örngott gör "det lilla extra"  i en snyggt bäddad säng.! och nya sängkläder förändrar sovrummet.! 🙂

Vi tillbringar enormt stor del av vårt liv i sängen men vi shoppar sällan nya sängkläder….  Sängen förtjänar helt klart "nya kläder" ibland! 🙂

Sov gott! 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 10 Comments

10 responses to “Dagens tips & God natt.!”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Jag håller med dig! Oj, vad fina saker Lexington har…även deras handdukar. Skulle kunna köpa allt från butiken på NK =) Varifrån kommer era påslakan? Vad är det för mönster på dem?

 2. AnnaStina says:

  Sängkläderna på bilden är från Lexingtons vårkollektion 2006. Det är små rosa blommor på. Jag har samma i rosa med små ljusblå blommor på, sååå FINT! 🙂 Jag sålde Lexingon i min butik så det hänger handdukar från dom på badrummen här hemma hos oss 🙂 När jag var på inköp på deras showroom så ville jag verkligen ha “ALLT!” och det coola med att ha en egen butik var ju att jag faktiskt hade allt också; i min butik! 🙂

 3. AnnaStina says:

  Ska ge dig Paris tips en dag snart, har inte glömt! 🙂 Nu ska jag SOFTA.

 4. Mamma till två små pojkar says:

  WOW! Ni har nog det perfekta hemmet skulle jag säga =) allt är jätteperfekt! och så vackert! Vad snäll du är, behöver verkligen tips ja 😉

 5. Emma says:

  Vilken fin rosa sida du har! Och många fina bilder på din lilla prinsessa! /Emma

 6. Mamma till två små pojkar says:

  GOD MORGON!!! Här i Sthlm regnar det idag, hur har ni det i Oslo? Måste bara berätta att… ja, jag drömde om LEXINGTON-lakan i vår säng inatt. Tänk om det hade varit sant. Jag skulle säkert sova tusen ggr bättre på ett sådant örngott =))) Nej, jag måste nog ta och springa förbi NK senast imorgon. Och tunikan på Riddargatan måste jag också åka och köpa =) Kram!

 7. Ellinor says:

  Din dotter är fantastiskt söt! Och jag håller med dig om sängkläder- kan definitivt förnya sovrummet! Som student får jag dock nöja mig med IKEA:) Ha det gott!

 8. Anonymous says:

  Åh, hon är otriligt Sööt din tjej. 🙂

 9. Nina says:

  Oj du verkar ha underbart hemma!Dina små tips är jättekul. Uppskattas så. Tycker verkligen det är kul att se hur fint ni har det och framförallt inspirerande! Mer sånt!! Kramis

 10. Nina says:

  Jo, den underbara tapet som skymtar i Johannas rum vart kommer den ifrån?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *