Dagens tips! (igen…)

Dagens Tips!

168397-1025

Seriöst – den här doften är den GODASTE av alla dofter! 🙂
Jag shoppade de här doftljusen & doftsprayen på "Grandma´s" i Göteborg och fräschare doft finns inte!!

Idag när jag kom hem mitt på dagen (då sessan var på dagis) så tänkte jag: "gud så FRÄSCHT det luktar i köket, tänk att den nytvättade tvätten på badet luktar hela vägen hit. Fantastiskt!" 🙂 Men så kommer jag ju på att det inte alls är all tvätt jag hängt som luktar, nejdå, det är de nyinköpta doftljusen + sprayen som står på köket i sina förpackningar. De sprider sååååå GOD & fräsch doft utan att jag sprayat eller tänt ljusen. DET mina vänner är vad jag kallar BRA produkter!!!!! 🙂

När jag sedan sprayade lite med doftsprayen på köket så toppade sig allt. My god! så GOTT det luktade!!!!

Om du inte har just dessa produkter hemma så måste du lova mig att du springer ut och köper dem för de är helt UNDERBARA!! 🙂 Och de är ett "måste" om du ska ha visning av din lägenhet inför försäljning eller om du ska ha besök, "alla" kommer ÄLSKA doften!  🙂

Nu är klockan 02 = lägg dags. Så jag säger god natt tisdag och längtar redan till vi "ses" på onsdag! God natt & sov gott! Kram. 🙂

P.S jag sålde dessa produkter på min butik. Det är "American Classics" i Stockholm som importerar dem från USA så om du önskar info om var du för köpt dem så kan du ringa dem och checka! 🙂 (du finner dem på gula sidor på nett).

Kategori: Dagens Tips! | 25 Comments

25 responses to “Dagens tips! (igen…)”

 1. Evelina says:

  Vad roligt att även du upptäckt “Clean cotton”…beroendeframkallande är vad den är! =)

 2. Linda says:

  ÄLSKAR Yankee Candle! Var i en sån fabrik i USA en gång. Shoppade massor! O var yr i mössan påväg hem av allt doftande 😉 Ha en bra dag! KRAM Linda 🙂

 3. Anna Cecilia says:

  Tack för tipset, har vart ute efter något som luktar rent & fräscht, har nu lagt in en beställning precis 😉 Ha en underbar dag, här skiner solen, hoppas den gör det hos er också! Stor kram, Anna

 4. angelica says:

  Hej! Jag blev väldigt intresserad av dessa produkter och sökte runt på nätet. Fann en sida där man kan beställa dem! fridasgard.se , om du inte redan visste det! 🙂

 5. Angelica says:

  jag igen, om du vill tipsa dina läsare, det var slut på den andra sidan jag tipsade om. 🙂 http://www.mellmine.se

 6. Hilde says:

  Takk AnnaStina for tips og Angelica for nettadresse! Jeg digger jo duppeditter og stæsj, så må jo bare prøve denne Cotton Candy-duften som du skryter av:-)
  Har nå bestilt hos fridasgard.se

 7. lea says:

  Hej Anna Stina!
  Ska bli spännande och få känna doften
  Var tvungen att beställa på studs!!!
  Gick in på fridasgard.se och gjorde beställningen.
  Mysssss.

 8. Anna says:

  Jag beställde mina från http://www.amorina.se men det kostade samma på båda sidorna, så det spelar ju ingen roll 😉 Kram Kram

 9. AnnaStina says:

  Ni är underbara!! 🙂 så FANTASTISKT med tips om var man kan shoppa denna underbaraste doft på nett och så KUL att ni är flera som beställt den! Jag kan garantera er att ni kommer att ÄLSKA den! 🙂 Tack snälla ni för tips och trevliga inlägg!! Ni är FAB.! Kram. 🙂

 10. Karin says:

  beställde också mina från http://www.amorina.se, snabb och smidig leverans. ska prova lite andra dofter också! 🙂

 11. Lisa says:

  Ar i USA pa semester och sprang rakt in en Yankee Candle Outlet Store. Gissa om jag kopte pa mig massor av ljus!? Fantastisk doft! Dessutom besokte jag Belk som hade 50% pa alla Clean produkter. Jag vet inte hur manga doftljus och roomsprays jag kom ut med… 😉 Gotta love sale!

 12. mp3 dinle says:

  good quality post thanks

 13. film izle says:

  good quality post thanks

 14. good quality post thanks

 15. I like Your neat page! Read new helpful infos regarding Property in egypt and Egypt real estate Bye bye!

 16. my site says:

  We appreciate you another perfect post. I have a demonstration next few days, and I am on the lookout for such important information.

 17. I managed to have a quick chat with Johan Janssens, meridia no prescription, [url=”http://meridia.groupsite.com”]meridia no prescription[/url], http://meridia.groupsite.com meridia no prescription, oxfrfz,

 18. buordx says:

  UTndKi hzpixhurqray, [url=http://bkkytajhhmjx.com/]bkkytajhhmjx[/url], [link=http://cskjjcdtnfka.com/]cskjjcdtnfka[/link], http://tfvopcogkwuv.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *