DAGENS TIPS: KEEP IT SIMPLE!

Allmänt

f9a5986b68b9d5b49e4699e0853b257b

 

Känner att jag vill ge ett tips till alla er där ute som sitter och ska bygga upp en hemsida till ert företag:

KEEP IT S.I.M.P.L.E. !

Jag sitter tex själv just nu och söker diverse information på nett om en sak jag funderar på att ta tag i 2015 och när jag möter en hemsida till ett företag som på Google är väldigt tydliga med vad de säljer för tjänster har en hemsida som är så r.ö.r.i.g.t  uppbyggd att jag inte snabbt hittar den enklaste informationen då är något väldigt fel.  Som kund vill jag ha tydlighet, jag vill snabbt hitta kontaktinformation (när jag tex. surfar in hos Nordea så är det helt omöjligt att hitta öppet tiderna för mitt närmaste bank kontor) och  jag vill framförallt hitta tydlig informativ text om det företaget säljer för jag har varken tid eller lust att klicka mig vidare 28 gånger för att förhoppningsvis, till slut, hitta det jag sökte. För mig ger sånt ett så dåligt intryck av företaget att jag blir väldigt tveksam till att köpa tjänster av dem.  Så som sagt: keep it simple och tänk på vad det är de flesta kunderna surfar in hos dig för att hitta!  Är du tex ett konsultföretag med 50 olika koncepter, eller ett utbildningsföretag med 40 olika utbildningar så ska det koncept / den utbildning etc. som ni ni är mest kända för / vill vara mest kända för (och den ni säljer in er med på Google etc.)  vara i fokus och inget annat.

Kan bli lite toookig på allt klickande känner jag och alla sidor med way to much information.

Det var bara det jag ville få sagt.

10891880_10152570538130796_6382087662054761843_n

Saknar föresten allt som har med den här bilden att göra… Jag står i havet nere på Kata Noi Beach , i fredags, på väg upp till after beach. Och ja, jag fick en selfiestick i julklapp så att jag ska slippa ta selfies på detta mindre snygga sätt men just då hade jag den inte med mig… 

Nu ska jag äta frukost! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DAGENS TIPS: KEEP IT SIMPLE!”

 1. Mirva says:

  Jag kan inte annat än hålla med! Och jag sitter själv där just nu då jag snart öppnar upp min webbutik

 2. Erika says:

  Hej! Vad jobbar du med? Framgår inte alls i dina inlägg!? Vore kul att veta! =)

  • gizmolina says:

   Gissar att du kanske inte följt mig så länge? för jag har skrivit en hel del om det… Jag driver eget företag som inkluderar min blogg, personal shopper tjänster, styling uppdrag etc. Fram till i våras drev jag även webshop men den är vilande nu så får vi se hur jag eventuellt jobbar vidare med den i framtiden.

   Önskar dig en fantastisk start på 2015! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *