DAGENS TIPS: LYX VS. BUDGET.

Lyx = stora boxen kr 160.  Buget = de små boxarna kr 29,90 (de finns även i A4 size för kr 49.)

Jag vet inte vad det är men jag är lite besatt av fina boxar….Simply love them!

Så – häromdagen tog jag en tur till Norway Designs för att se på lite nytt till mitt hemmakontor. Det resulterade i den stora boxen på bilden + matchande pärm. Ska pimpa dem med stickers sen (visar så klart när det är i box!) och var super happy. Men, så hamnar jag och J plötsligt på Søstrene Grene i onsdags och vad hittar jag där? Om inte minst lika f.i.n.a. boxar till sååå mycket bättre pris.  Så dagens tips om du är ute efter rosa söta boxar är tveklöst Søstrene Grene.

De här ska få bo i Johannas rum. 1 till sudd, 1 till saxar och 1 till pennvässare.

Nu fick jag precis veta att J´s kompis blir hämtad från AKS as I blog så ska gå iväg och hämta J också för det var p.g.a. henne hon ville vara där idag. Hej och hå vad det går… !  😉

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *