Dagens tips: Milda´s julkokbok!

Allmänt

Detta inlägg är en annons i samarbete med Milda.

Jag bara ä l s k a r lussekatter, köttbullar och annat gott till jul men, jag är katastrof dålig på att baka och laga mat…. så i jul är min räddning Milda´s nya julkokbok med talande recept app. ! Där får jag en röst som guidar mig igenom hela matlatlagningen steg för steg och jag behöver inte ens läsa en rad, bara lyssna. Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur?  Du kan beställa julkokboken HäR! (gäller endast i Sverige) och vem vet, kanske t.o.m. jag kommer att fixa att baka lussekatter i år tack vare appen? Undren tid är aldrig förbi! 😉

 

Åh vad det är gott med svensk julmat! Köttbullar, rödbetssallad, sill, lax… Inget slår ett svenskt julbord!

Lycka till med julstöket sweeties! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens tips: Milda´s julkokbok!”

 1. Casaofmia says:

  Mmmm så gott och mysigt, nu ska man passa på att längta och njuta drygt veckan innan jul! Ha en fin dag kram

 2. Ditte says:

  Om jag varit hemma i jul hade jag nog tittat i Mildas kokbok.De brukar ha bra recept. Men jag njuter livet i tre månader på stranden i Thaland så jul,matlagning, kyla och mörker känns väldigt avlägset.
  Men jag tittar då och då in på din blogg från mitt paradis för att se vad som är på gång hemma hos dig, med butiken och Johanna.
  Ha de´!
  Och örhängena var verkligen snygga!!

  Antar att ni stannar hemma denna jul….
  Ha de´!

 3. Fru Svensson says:

  Coolt.
  Klart att allt ,t o m kokböckerna måste hänga med i utvecklingen.
  Hörde igår att det gamla hederliga spelet Monopol nu finns med kontokort 😉
  Kokboken blir nog många undomars “flyttahemifrån” eller studentpresent.
  Har en som precis flyttat och en som tar studenten i juni så jag får nog titta noggrannare på detta efter jul sen,tack för tipset.Kram Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *