Dagens tips = nyårskort!

Allmänt

Jag köpte vita dubbla kort hos Ordning & Reda, stickers med stjärnor på bokhandeln och stämplar hos Bolina. (tack för tipset K!)

Jag lyckades inte få iväg så många julkort i år p.g.a. supermegastress före vi reste så, jag kompenserar det med att skicka NYÅRSKORT till de jag missade…  Så nyårkort är mitt dagens TIPS till dig! för det är ju minst lika trevligt att få ett kort som det står Happy new year på som ett som det står god jul på och ett nyårskort varar ju dessutom längre… typ heeela 2012 ! och om du postar idag så hinner de fram före nyårsafton! 😉

Jag framkallade ett favoritfoto av J och limmade in.

Stämplarna känns som en bra investering. Kan användas till mycket...

…och J gillar dem också…

…hon stämplar på ark och skriver av det jag skriver…

Phuket bjuder på finaste vädret so far idag och här sitter jag och jobbar i skuggan… ja, ja, lika bra att bli klar så att jag kan njuta de veckor som vi har kvar också lyckades jag dessutom bränna mig igår så jag hade ändå inte kunnat pressa idag 😉

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dagens tips = nyårskort!”

 1. Sådana där stämplar använder jag regelbundet. Har köpt mina på Granit i Sverige och är så nöjd. Tycker nyttårskort är minst lika trevligt som jul men jag hann få iväg mina före jul. Annars hade jag gjort samma som dig. 😉 Njut av värmen!!!

 2. casaofmia says:

  Underbara stämplar, de vill jag ha! Ha en fin dag kram

 3. Patricia says:

  Vilka fina kort! Hoppas ni njuter & jag önskar dig lycka inför 2012!

  Patricia

 4. Home of M says:

  Fint tips! Åh va härligt det låter med sol & värme. Mindre kul kanske med pappersarbete, men hoppas du snart får njuta igen. =)

  Ha en fin fin dag!

  • gizmolina says:

   Ja, pappersarbete är suuuuper trist men det hör till att driva business så bara att gilla läget för det blir skönt att vara klar 🙂 Kram !

 5. Miss West says:

  Åhh vilket bra tips! Tack och ha en underbar semester
  Kram!

 6. Lena says:

  Så fina korten blev 🙂 och minst lika roligt att få nyårskort som julkort.
  Skönt med soligt väder – känns tryggt att veta …. om åtta dagar är jag på väg till Karon!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *