Dagens tips: snygga förvaringsboxar!

Dagens interiörbild & tips.

168397-1585
Jag fotade på IKEA igår kväll och de hade precis fyllt hyllorna med boxar i alla storlekar & färger så det är bara att shoppa loss!

Helgen är ett perfekt tillfälle att rensa garderoben, sortera papper, gå igenom prinsens / prinsessans garderob och "magasinera" barnkläderna som blivit för små och detta mindre kul jobb blir SÅ mycket trevligare om man shoppar snygga förvaringsboxar! 🙂

Igår kväll när jag var på IKEA så var hyllorna fyllda av de nya snygga boxarna som heter "Nostalgisk". Dessa finns i mängder av olika utföranden och är de snyggaste förvaringsboxar jag någonsin har sett på IKEA!

Jag har skrivit om dem förut.. men de tål att uppmärksammas igen 😉 Kvaliteten på pappret gör att de ser ut som att de är i "skinn" och den rosa färgen är så där härligt behagligt baby-rosa. De bruna ser riktigt "lyxiga" ut och de i off-white är en vinnare i alla miljöer för de smälter bara in…. Jag har själv de i off-white till alla våra dvd´s här hemma och de är hur fina som helst!

Nu sitter jag här med hårrullar och hjärtat börjar bli trött så jag ska skynda på så att vi hinner ut innan hjärtat somnar för annars spricker dagens planer 🙂

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 5 Comments

5 responses to “Dagens tips: snygga förvaringsboxar!”

 1. martina says:

  http://personligalmanacka.se/

  tänkte bara tipsa dig om denna sidan =)

  jättebra blogg!

  trevlig fredag på er

 2. Hoppas inte min fru ser dem för han verkar älska lådor från IKEA.

 3. Hoppas inte min fru ser dem för han verkar älska lådor från IKEA.

 4. lilla anna says:

  Jag har de rosa 🙂 Jättefina!

 5. Johanna says:

  Åh vad fina! Måste spana in snart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *