Dagens tips & tack för idag!

Dagens Tips!

168397-925
Den rosa champagnen jag öppnade häromkvällen ska nu hällas upp i glas till mig och JIG och kinasnacksen ligger just nu på kylning i kylskåpet… Det är HÄRLIGT med fredag!!!

Nu är jag såå trött och JIG är hemma så nu ska jag sluta blogga och börja mysa 🙂 (i kväll alltså..)

Mitt dagens shopping tips är:

1. Köp engelska "Red"! Det har varit en av mina favorit tidningar i mååånga år. 🙂 Det jag gillar mest med det bladet är att alla modereportage har modeller som är GLADA och de håller ofta i ballonger och de ger en feeling av lycka! Det är en ovanlig syn i modeblader nuförtiden.. i tex Vogue ser ju oftast modereportagen så knasiga ut att man knappt ser kläderna.. ?

2. Den här underbara lilla froté "snuttefilten" med alla lappar på är PERFEKT till babys som tycker om att bita i lappar på tex kläder eller lappen på nallen. Mitt hjärta har varit "helt galen" i sånna lappar när hon var mindre och tycker fortfarande de är kul.  Hittade den här jätte söta rosa saken som heter "Princess" (perfekt!) på butiken "Ha det på badet" på Skøyen idag. Pris 159kr också var det salg/rea = -50%rabatt! 🙂  (står en internet adress på pakken för er som inte bor i Oslo : http://www.label-label.com )

NU ska jag slå av pc´n och sätta mig i sköna fotöljen och mysa med  Red, nya norska "Henne" och Aftonbladet Klick! Ett glas rosa champagne får följa med och en skål med kinasnacks… åååå vad jag ska mysa!!!! 🙂

Vi ses i morgon! 🙂

P.S eftersom jag alltid är så nyfiken på att se om jag fått några kommentarer? så kommer jag bergis att slå på pc´n igen före jag lägger mig…. nyfiken i en strut är jag 😉

Kategori: Dagens Tips! | 20 Comments

20 responses to “Dagens tips & tack för idag!”

 1. Nu har jag fixat till bannern så det blev mycket snyggare=) Åh vad jag uppskattar dina små tip.. dem är så kuliga att läsa=) Köpte faktiskt ett 10 pack med fins pappersnäsdukar på nk igår.. Så nu vill jag ta upp det fina paketet hela tiden och torka munnar och näsor 😉 Sov så gott… kramar t

 2. Natalie says:

  Klart du ska få en kommentar då 😉 Har faktiskt en liknande “snuttefilt” till Kaspian och han pillar o pillar med lapparna.. Och ser SÅ koncentrerad ut 😉 Ha det så bra!

 3. trine says:

  Darling,
  ville ønske deg en riktig god natt, og zzzzov gott.
  Fikk du mitt mess, hoppas vi får det til imorgen!?
  Take care. kram

 4. Anna says:

  Hejsan, ville bara säga att jag brukar läsa din blogg och blir verkligen glad av den. Du verkar njuta av livet och verkar vara så driven och en bra mamma. Du är en inspiration och förebild helt enkelt. Tack så mycket för att du delar med dig av ditt liv!

 5. Sandra says:

  Hur mycket väger du annastina? , du ser jämt så nätt & söt ut 🙂 kramis

 6. AnnaStina says:

  Shopaholicmamman-
  Du är ju bara den snällaste tjejen!! 🙂 TUSEN MILJONER TACK för att du fixar med min blogg. Du är så snäll att det finns inte..! 🙂 Världen skulle verkligen behöva fler tjejer som dig!! 🙂 Blir så glad över att mina tips inspirerar! Och “lyllo” dig som kan gå på NK.. saknar den butiken.. ! Tror jag måste till Stockholm snart 🙂 Njut helgen! Kramar! 🙂
  Natalie-
  Vilket fint namn din son har! 🙂 och TACK för ditt inlägg. Blev glad nu! 🙂
  Trine-
  Oh yes darling, jag fick ditt sms.Förlåt att jag inte svarat.
  Har suttit och sovit i fotöljen…zzzz.. och är nu på väg till sängen. Vi satsar på att gå ut en sväng imorgon kväll! Det blir KUL!! Coolt med Nice..! You crazy girl 😉 Ska sms dig shopping tips på kjole imorgon 😉 Kram!! 🙂
  Anna-
  Tack så jätte mycket för ditt jätte trevliga inlägg!! 🙂 Det är när jag läser det du skriver som jag får inspiration till att fortsätta att blogga! 🙂 You make me happy!!! 🙂 Jag önskar dig en underbar weekend! 🙂 Kram.
  Sandra-
  Å, vilken komplimang! TAAACK! 🙂 Jag har ännu kvar att gå ner ca 5 kg efter att jag fick min Johanna så ditt inlägg var trevlig läsning 🙂 Vet inte om jag har lust att berätta vad jag väger… men det är som sagt ca 5kg för mycket. 😉 Njut helgen! Kram. 🙂

 7. mimerey says:

  har ni både svenskt o norskt pass?

 8. Madde says:

  Hejsan!!!
  ett tips på fler fina snuttefiltar e Thilde trasan. Superfina. De har även dockor mm. Fick en sådan till min lilla Ellie.
  Ha det gott!!!!

 9. Lisa says:

  Ja, dina tips inspirerar verkligen, häromdagen sprang jag på en massa fina kort som jag bara va tvungen att köpa, så nu har jag också en liten box med fina kort som man kan skicka till nära och kära vid tillfälle! Min mamma hade faktiskt den när jag va yngre kom jag på dessutom, så bra, man har ju oftast inget när man väl behöver så då får det bli något tråkigt från ICA, vilekt nu är ett minne blott, haha…Ha en bra dag!

 10. oil crisis says:

  How are You have a look at my site abour oil crisis See You

 11. Ohh very much thanks admin

 12. sohbet says:

  good quality post thanks

 13. I like this helpful site! Look at that interesting information regarding Egypt property and Egypt real estate See You!

 14. my site says:

  Appreciate yet another fantastic post. I’ve got a demonstration next few days, and I am on the search for this type of information.

 15. knight pvp says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Bing. Does you get much traffic? Take a look at my site turk ko.

 16. no no no no no, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, 873166,

 17. khxoggasipu says:

  3mm3N4 lbanstlsfwhl, [url=http://oekibavnmhod.com/]oekibavnmhod[/url], [link=http://ecdplgimpmkq.com/]ecdplgimpmkq[/link], http://hxcemnedtnlq.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *