Dagens trevliga möte.

 

Miss.Soup Store, Mr. Scotch & Soda och också jag, Miss.Gizmolina, i en dagens som inte behöver någon närmare beskrivning längre 😉

Idag, då jag körde runt och plockade, så svängde jag förbi solstrålen Camilla som driver Soup Store  och där var Kim, som har agenturen för det ur-fina märket Scotch & Soda  (som kommer med jente kollektion till våren! Hurra!) vilket passade mig perfekt för han hade jag försökt att ringa typ 5 min innan i bilen. Vad härligt det är med tillfälliga sammanträffanden! 🙂

 Njut din kväll sweetie!!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Dagens trevliga möte.”

 1. Jenny says:

  Ha en fortsatt trevlig kväll!!
  Kram

 2. fru Svensson says:

  Glöm nu inte hämta ditt visum i morgon 🙂
  Trevlig helg och Trevlig resa.Kram

 3. Jenny-
  tack detsamma!

  Fru Svensson-
  Det sitter en stooooor kom ihåg lapp ang. visum på insidan av ytterdörren som jag inte kan missa innan jag går ut. Tejpade upp den igår då jag insåg att risk fanns… 😉 Ska bli jätte mysigt att ses i Phuket!

  KRAMAR !! 🙂

 4. Älskar scotsh and soda!! mitt favorit märke!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *