Dagens tur & dagens fråga!


Johanna har paraply från H&M, jacka från Benetton, skjørt/kjol från HowtoKissaFrog, strumpbyxor MP (favoriter) och støvlar från Viking.

Efter en heldag på hemma-kontoret tog vi på oss skorna strax före kl. 18 och gick UT.  Regnet hade lugnat ner sig så det passade perfekt 🙂  Vi var innom några butiker med returer från foto och sen ville Johanna ta t-banan down-town så så fick det bli .

Turen gick till Paléet där jag rekade inför kommande uppdrag och sen tog vi en walk på Karl-Johan innan vi åkte hemmåt igen men först blev det mini-konsert 😉


Mitt hjärta är bara ÄLSKAR att stå och lyssna på gatumusikanter så varje dag då vi är nere i city stoppar hon och lyssnar  och i kväll så blev hon riktigt SUR då jag tyckte att vi skulle gå (efter typ 2 låtar) "nej mamma!" sa hon med bestämt röst så där stod vi , en torsdag kväll runt kl. 19 på Karl Johan och lyssnade.. Snacka om kontrast mot konserten jag var på häromkvällen ! 😉

Till sist så måste jag bara berätta att då vi gick mot t-banan för att åka till city så passerade vi en sån här historisk sak:


.. en telefonkiosk !  tänk så många kronor man har lagt på att ringa hem från en sån innan mobiltelefonen kom.. då fanns de i varje gatuhörn, nu känns de nästan som historiska monument eftersom de är så sällsynta.

Hur som helst: det jag vill komma till är att det RINGDE i telefonen ! alltså i telefonkiosken, då vi stod vid sidan om den och då blev jag SÅ osäker på vad man gör ? Svarar man ? eller är det fler än jag som tänker på skräckfilmer ? 😉 Vad gör du om du passerar en ringande telefonkiosk?  Det är dagens fråga ! 🙂  

Vi hade FLAX med vädret på vår lilla tur för det var uppehåll och t.o.m. SOL då vi var ute men typ 1 min efter att vi kom hem så ÖSTE regnet ner och det blev kolsvart ute pga åskoväder. Då passade det utmärkt att tända ljus och MYSA !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dagens tur & dagens fråga!”

 1. ann-christin says:

  ha ha… ja, hva gjør man da,
  tenker med en gang Skjult Kamera,
  tror neppe jeg hadde tatt den!
  Hva gjorde du?
  Klem

 2. ann-christin says:
  2009-07-30 @ 21:57:53

  URL: http://dethvitehjerte.blogspot.com

  Postat av: ann-christin

  hm…la igjen kommentar og vips så var den borte…

  Tja, hva gjør man hvis det ringer i en telefonkiosk man passerer, jeg selv tenker da på Skjult Kamera og hadde definitivt IKKE tatt den!

  Ha en fin kveld!
  Klem

 3. Åsa says:

  Jag har nog sett på för mycket film eller för mycket Dolda kameran… jag hade inte svarat. Den kan ju sprängas,händer mycket konstigt i världen så låt det ringa!

 4. Helena says:

  Nej, jag hade inte svarat. Tänker också att det är säkert Dolda kameran.

 5. IRENE <3 says:

  Tänker på den där filmen med Colin Farell (tror det var han) det ringde och han utsattes för ständiga prövningar. Usch 🙂

  Nu när jag skriver detta inlägg så svarar jag NEJ på din fråga, men vad nyfiken jag skulle ha varit, så kanske kanske hade jag svarat.

  Svarade du? 🙂

  Kramar Irene

 6. TACK för era kommenatarer! 🙂 Nej, jag svarade inte i telefonen, i stället stod jag och tittade på den en stund och sen gick vi vidare .

  KRAMAR! 🙂

 7. Malin ;) says:

  Haha jag skulle vara så obotligt nyfiken att jag svarat! Annars hade jag spenderat resten av mitt liv med tanken i bakhuvudet "Vem ringde till den där kiosken för 28 år sedan???"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *