Dagens turist ?


Kolla in de fancy troserna till vänster i bild. Tror jag ska lägga en order på dem till min nettbutik 😉 ha, ha . Min dagens består av: linne Graumann, topp Bruuns Bazaar, jacka Juicy Couture, jeans Zara, skor Nike (så att jag tar mig fram fort) och väska Gucci.

Jag var en sväng down-town idag på H&M´s pressrum + i ett par butiker för att låna kläder & ting till foto och då parkerade jag bilen på ett ställe där det kryllar av turister och souvenir butiker, som den ni ser i bakgrunden. Plötsligt såg jag ut som en turist som varit på heavy-shopping 😉  (och ja, det var så klart en engelsk talande turist som fotade mig ).

Nu somnade precis min söta lilla tjej på soffan efter lek och bad och jag ska ta och fortsätta arbetsdagen en stund till. Också ska jag så klart ta mig ett glas vitt för är det fredag så är det ! 🙂 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagens turist ?”

 1. jag ser fram emot den shopping butiken
  hoppas på en massa fina tunikor

 2. Wenche says:

  Gleder meg masse til butikken din jeg også:) Du sa at du hadde utsatt planene litt, men når TROR du at du starter opp???:)

 3. TACK för era kommentarer ! 🙂

  Just nu ver jag för att vara helt ärlig inte när jag startar upp… Jobbar 100% fram till mitten av augusti med mitt uppdrag och sen väntar lite små-jobb så vi får se, jag gissar att jag är igång senast oktober..

  Kramar ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *