Dagens walk in the park & Maria Montazami.


Frognerparken idag runt kl.16.

Godkväll! och VÄLKOMMEN hem får jag säga till alla er som varit på vift i påsk och precis kommit innanför dörren. Hoppas att du har haft en riktigt HÄRLIG påsk !? 🙂 och att du njuter den sista påsk-kvällen innan vardagen knackar på dörren igen imorgonbitti.

Tänk- nu går vi mot VÅR = uteserveringar, glass i solen, torra gator och balkongfix. Jag såg föresten att IKEA var fyllt av utemöbler + tillbehör då jag var där i lördags så som sagt: tiden är snart inne för att fixa ute 🙂


Dagens mamma: linne Ti-Mo, kort tunika/bluse Line of Oslo, jacka Chill Norway, jeans Diesel, Ugg´s och solbriller från Gucci (flera år gamla…). Dagens dotter: jacka + byxor från Ticket (shoppade hos Daisy  på Vinderen), mössa Accessorize och Hello Kitty gummistövlar från Agnar Hagen.

Jag ä l s k a r verkligen mitt halsband med bild av Johanna från LorangeDesign. Och Johanna hon ä l s k a r lekparken. Själv är jag, som ni vet, inte lika förtjust i den (lekparken alltså) så jag var glad över att JIG & J gick dit lite före mig 😉

Nu har jag precis tittat på Svenska Hollywoodfruar (norska TV3). Hon är ju bara för söt den där Maria Montazami.  Och visste du föresten att hon har stylat en egen hamburgare hos MAX-grillen?


När jag var i Stockholm senast så åt jag så klart på MAX och då fick jag se att Maria stylat en burgare som heter “Hot Amercian”. Haha 🙂  Har du sett det? och framförallt: har du smakat den?

Det är lite coolt att Maria har kört om Anna Anka i mediakarusellen och att hon är den som får mest uppmärksamhet idag 🙂 Eller hur?

Njuuuuut nu kvällen och mys ordenligt ! Det ska jag göra 🙂

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “Dagens walk in the park & Maria Montazami.”

 1. Anna-Lena says:

  Ha, ha, nej… den hamburgaren har jag inte sett!.. Men den förvånar inte… hon är ju underbart go och söt och jag skrattar så gott åt hennes påhitt!.. Ha en skön kväll nu! Kramar

 2. Heidi says:

  Maria fortjener den oppmerksomheten, hun er så morsom!:) Kult at hun har fått style en hamburger, men den mangler jo toffsar;) Ha en fin ukestart! – Heidi♥

 3. Jenny says:

  Hej Anna-Stina! Hoppas du haft en mysig måndagskväll! Dina jeans ser jättefina ut! Vad heter modellen på dem? Kram Jenny

 4. Anonymous says:

  Ser ut som dere har hatt en fin dag i solen!!Ja det er en herlig årstid vi går i møte..herlig å kunne sitte ute i solen!!!!Det er så mange fine bilder av <Johanna.herlig datter du har.Jeg ser fram til morgendagen for da skal jeg besøke mitt første barnebarn,født 1.04.verden nydeligste selvfølgelig.

 5. söta bilder =)

  passa på att vinn ett armband i min blogg 🙂 enda du behöver göra är att kommentera tävlingsinlägget att du vill vara med! kramar

 6. Emmie says:

  Härligt!
  Jag gjorde ett ryck och städade undan vintern på balkongen igår, solen sken och fåglarna kvittrade. Men så i morse när vi vaknade låg det ett par centimeter SNÖ överallt! Haha, aprilvädret när det är som lurigast… 😉

  Önskar dig en riktigt inspirerande och fartfylld vecka! Sluta aldrig att vara som du är A-S, du är bäst! ♥

 7. thaikalle says:

  Tittar in då och då.

  Har du tänkt på hur grym naturen kan vara??

  Om inte titta när min Thailändska björn attackerar en Svensk älg

 8. Theodora says:

  Snygg chillnorway jacka, visste inte att de även hade jackor.
  Ha en bra dag

 9. Går svenska hollywood fruar i norge! Det visste jag inte. Haha, tycker maria så skön! Är hon din favorit i programmet? Hon är i alla fall min! Visste faktiskt om att hon "designat" en hamburgare:P Ha en toppendag!!//Emma.

 10. Åh, har du hört tv-reklamen för denna burgare? Det är Maria själv som pratar och hon gör det bara för roligt. Kanske kan hitta den på you tube?
  Hoppas att ni haft en härlig påsk, vi har tyvärr fyllt vår med sjukdomar, men nu känner jag mig färdig med det. Nu är våren sååå välkommen med sol och värme. Ha en härlig tisdag. KRAM Lotta

 11. A says:

  fin blogg. :]
  följa varandra med bloglovin? :*

 12. Elin says:

  Söta bilder =)

 13. Mickan says:

  Maria e störtskön 🙂 Uppskattar hennes naturlighet som hon ändå har.. Hon verkar ju verkligen så snäll å gullig "på riktigt" 🙂 Det tror jag går lååååångt 🙂 Kram

 14. Javisst är Maria Montazami härlig. Hon är verkligen sig själv – så där lite lagom vimsig och mysig…

  Jag såg fram emot ett nytt avsnitt igår men tyvärr var det inget. Får väl vänta tills nästa måndag istället…

  Gillade skidjackan hon hittade i förra avsnittet. Undrar vilket märke det kan ha varit? Men my God vilket pris…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *