Dagis för prinsessan?

Allmänt

168397-711

Det gula söta huset till vänster är det alternativ till dagis som vi har.. Och GLAD är jag för det! 🙂
Här går det bara totalt 28 barn, de mellan 1-3 går på nedervåningen och de äldre på övervåningen. Och precis utanför är det en perfekt uteservering för mig ! 🙂

Sessan kommer bara att vara på dagis några timmar per dag eftersom jag inte ska jobba fulltid i höst. Mest för att få leka med andra barn och för att jag ska få lite "egen tid". Men jag har faktist lite svårt för det här med norskt dagis för de får INGEN mat där. Jag måste fixa 2 "matpakker" på morgonen till Johanna som jag ska ta med mig och lägga i en korg i deras "hall".  Det gillar jag inte… jag tycker att de ska få varm lagad husmanskost att äta! 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dagis för prinsessan?”

 1. Angel says:

  Oj va konstigt,inget man är van vid,låter amerikanskt eller nåt

 2. Jessica says:

  Vännen,
  Dagiset ser mysigt ut men jag håller HELT med dig ang matpakke !! Jag har SÅ svårt att förstå varför dom inte kan få varm mat till lunch ?!
  Jag ska ju också snart “smøre matpakke” till min lilla sessa och det känns faktiskt inte riktigt OK. Blir ju som en frukost ….
  Nattiskramis 🙂

 3. Stina says:

  Vilken konstig idé, de små liven måste ju få varm mat. Och blir inte barnen avundsjuka på varndra när de har olika mat? Men dagiset ser urfint ut! Vad ska du göra i höst, jobbmässigt, något du kan avslöja?

 4. Kicki says:

  Ingen mat?Det låter ju lite “knäppt”tycker jag.Kan ju lätt bli avundsjuka mellan barnen då.Hur funkar det med dagisavgiften&sånt då?När det inte är någon mat på dagis,utan man måste ta med sig egen mat!?
  Tack för en kanon fin&toppen mysig blogg!!
  Kicki

 5. grombaben says:

  Det så jo koselig ut:) Også kan du kjøpe med deg kaffe etter å ha levert den lille prinsessen. I Norge er det jo generelt sett ikke vanlig med varm lunsj, så sikkert like greit å venne seg til brødskiver med en gang. Men før var det varm mat på sånne småbarnsavdelinger, men det har de ikke penger til lenger.. Du får lage ekstra bra middager istedet:)

 6. Jessika says:

  Vad värdelöst! Då lunchen är viktig, och vilket strul det måste vara att sammla allas lunch, som kanske ska värmas osv. Struligt minst sagt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *