Dagispremiär = höst!


Johanna tyckte att det var så spännande på dagis idag att det här var den minen hon hade hela tiden då vi var där 😉

Idag har Johanna startat om på dagis igen efter vår "Thailandpaus" och gissa om hon blev glad när hon upptäckte att det fanna en rutschkana där ! 🙂  (Då hon gick där för ca 1 år sedan så var hon ju liten att hon inte fick med sig det.) Dagen idag bjöd på massor med lek ute också var vi med in på avdelningen och sjöng lite med de andra barnen också före vi gick hem.

   
Barnvagnen blev en direkt favorit ! och den satt hon länge och chillade i efter att ha åkt rutschkanan 147 gånger 🙂

Inskolningen pågår hela denna vecka så om jag inte bloggar så tidigt på dagarna så vet ni nu varför 😉  Jag kan väl säga så mycket som att det blev aningen körigt på morgon och att jag insåg att även JAG måste få mig några "dagisoutfits" som ligger klara på morgonen för att spara tid 😉

 
Johannas nya hus 🙂 Och det var jätte kul för hjärtat att se att hennes bild var på plats över hennes klädkrok (den var kvar sedan förra året) och till vår stora glädje så har Johanna fått katt som sitt djur och det passar så klart perfekt 🙂

Känner att dagen idag är en "NYSTART" och att hösten kickat igång nu och det känns underbart !!!! 🙂

Nu: korv & makaroner här.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dagispremiär = höst!”

  1. Josefine says:

    ÅÅÅ hoppas det gick fint och att ni kommer in i skøna rutiner. Det ær jætteskønt då man har klæder klara och får saker gjorda på dagarna medans de røjer och har KUL på dagis! Kram!

  2. Hoppas det kommer gå bra för lilla Johanna på dagis. Jag har hört att man måste ha egen mat med sig till dagis i Norge, är det så?

    Nettisens

  3. Så söt prinsessan är! Hon har blivit en riktigt stor tjej nu. 🙂

  4. Hanna says:

    Å så söt Johanna är! Vad kul att hon trivs på dagis! Vi håller precis på att skola in vår son på dagis denna vecka, det går bra men är känslosamt för mig för han blir ju så stor! Hihi, det var lite lustigt, häromdagen tog jag kort på Hugos hylla o krok som han har på dagis, och han har också katt som "sitt" djur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *