Dagens & skinnbyxor.

 

Dagens = vit blus Zara (shoppad i Phuket), underbara Tweed jumper fra Chill Norway, skinnbyxor fra  Den Dama och skor Fiorentini + Baker.

När jag kom till kontort idag så upptäckte jag att jag glömt sticken som tar mig ut på nett hemma så – därför har jag varken varit på mejl eller blogg idag. Tokigt !  Men nu är jag hemma och sticken är på plats i handväskan så att den hänger med mig dit imorgon 🙂  Jag hämtade en ovanligt hungrig Johanna på dagis idag så nu ska jag kasta mig över middagsfixet.

 

Mina skinnbyxor från Helmut Lang är mitt bästa höstköp. Skönare och snyggare skinnbyxor jag har inte sett.  I loooov them! och de är mitt bästa tips om du ska investera i skinnbyxor! du finner de hos Den Dama.

Önskar dig en härlig kväll i höstmörkret! 🙂 

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Dagens & skinnbyxor.”

 1. Saga says:

  Mysig tröja! Vilka långa extensions du tog denna gång! I vilket eget skick är ditt eget hår, efter alla dessa år med extensions? Du har inte visat någon “emellan löshåren” på ett tag, bara undrar. Det känns som håret måste ta stryk efter så länge?

 2. gizmolina says:

  Saga-
  Mitt eget hår är lika långt som mina extensions och det har hållit sig riktigt bra! 🙂 jag var dessutom utan extensions 6 mån för ett par år sedan. Längden är samma som jag haft i flera år = 40 cm. Kram!

 3. Casaofmia says:

  Åh vilken fin tröja, den måste jag nog kika på kram

 4. gizmolina says:

  casaofmia-
  Tröjan är en favvis!!! Hoppas att du får tag i den! annars får du höra av dig så kanske jag kan fixa ! (gizmolinas@hotmail.com) Kram! 🙂

 5. Pernilla says:

  Hej!
  Har du hittat thailandsguiden du hade skrivit!?
  Ser även fram emot bilder på nya lägenheten och det målade bordet….

  Kram
  Pernilla

 6. Mysig tröja!! Älskar höst och vinterkläder….

 7. Michan says:

  Du är jätte sngg idag 🙂

 8. Saga says:

  OK, men kan du inte visa en bild på ditt eget hår, nästa gång du byter igen då!? Vore kul att se =). Men då skulle man kunna säga att du bara gör en utfyllnad och inte förlängning menar du? Lustigt, för då brukar det räcka med ett 50 tal slingor, och du har 120?? Det är ok att erkänna att du inte har så mycket hår, om det är så! Du är fin ändå!

  Kram

 9. Tjingeling

  Jag undrar över skinn byxorna 😀 Är det thigts modell eller 5 fickors & vill du avslöja pris blir jag GLAD 😉

  Kram snygging

 10. gizmolina says:

  Pernilla-
  Den kan jag absolut visa igen! Håll utkik så lägger jag upp den en dag snart ! 🙂 och jag ska självklart visa bilder från vårt nya hem! har bara inte hunnit fixa klart här ännu p.g.a. mycket jobb…

  Lifestyle by moi-
  Jag älskar också höst & vinterkläder! de är de finaste! 🙂

  Michan-
  Tusen tack !! 🙂

  Saga-
  Jag visade bild av mitt eget hår förra gången jag bytte. Glömde ta bild den här gången för jag jobbade non-stop då jag var hos frissan i torsdags. Men det är som sagt lika långt. Jag fyller mest ut för att jag gillar det.

  KRAMAR till er! 🙂

 11. pangis says:

  Gud vilken snygg tröja!!! Hela outfiten klädde dig extremt bra! Trevlig kväll!

 12. anders says:

  heta brallor! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *