Dags att fixa fotoalbum!

Allmänt


Bilden blev tyvärr lite suddig… Till min STORA glädje fick hästsvansarna sitta kvar i ett par timmar innan hon drog ur dem. Framsteg! 😉

Phuket kl.22.00, torsdag kväll, +30,8 grader ute.

Vi åkte iväg ner till “centrum” här i Chalong i eftermiddag och sen åkte vi direkt därifrån till Central Festival så vi kom inte hem förren närmare 20.30 och då sov Johanna gott i min famn. Men – efter att jag klätt av henne och bytt blöja så vaknade hon och ville vara uppe en stund så hon somnade ovanligt sent idag sötisen vilket – förhoppningsvis – innebär sovmorgon i morgon. Tjohooo! 🙂

Här i Chalong fixade JIG ett ärende på banken och då gick jag & Johanna och besökte “Internet cafet” där jag var så mycket förut. Personalen blev SÅ glada över att se Johanna och de kunde inte sluta pussa på henne. Själv passade jag på att framkalla en massa bilder så att jag kan fixa album på kvällarna då jag och Johanna snart ska vara här ensamna igen.

Det är så himla kul att ha alla foton på plats i album men oj! vad det kan ta tid innan man får gjort det… eller hur? 😉 (jag har bilder liggande sedan ÅR tillbaka..).

Thumbnail
Här är vi nere i Chalong på väg till internetcafet (= en Kodak butik). Alltså  ibland hamnar kläderna helt snett när man bär runt på sitt lilla mirakel och jag hoppas att inte så många såg att min bh var så synlig 😉

Hoppas att du får en riktigt mysig kväll!  ♥

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dags att fixa fotoalbum!”

 1. Åh det är så kul att göra fina album! När man väl tar sig tid att göra det vill säga… 🙂 Vilket sött halsband Johanna har! 🙂

 2. Johanna says:

  Vart ska JIG? 🙂 Är så nyfiken på vad han jobbar med.. hihi 🙂 Älskar din blogg! KRAM 🙂

 3. AnnaStina says:

  Sara-

  Tack! 🙂 Vi shoppade halsbandet i Singapore. Kram! 🙂

  Johanna-

  JIG ska hem till Sverige & Norge en tur. Han äger bl.a. ett företag som heter http://www.basketballshop.com Å vad glad jag blir över att du älskar min blogg 🙂 TACK! Kram 🙂

 4. Maria says:

  Hon ser så mycket större ut nu när hon har pippitoffsar, riktigt sött 🙂

  Ha en fortsatt härlig kväll!

 5. Karolina N says:

  Så skönt att höra att det är fler än jag som har problem med att få in korten i album! Det blir liksom aldrig av och är ett ständigt dåligt samvete. Att köpa fina album hjälper inte heller! Det vore så kul att ha massa lättåtkomliga i hyllan i vardagsrummet. Kram!

 6. pauline says:

  gud villket sött barn 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *