Dags för fredagsmyyyyys !


När jag hämtade Johanna på dagis så ville hon absolut ha på sig sin väst och eftersom hennes fleece var blöt så fick den åka på utanpå jackan 😉  Så, hennes dagens består av: jacka Benetton, Hello Kitty vest H&M, jeans tights H&M, skor Bronx och söt mössa från H&M.

Kära bloggisar ! Jag känner mig ovanligt laddad för FREDAGSMYS ! Ljusen är tända, färska blommor (liljor) står på bordet, dippen står på kylning (till chipsen…), bubbel ligger i kylskåpet och de färska räkorna väntar på att jag ska äta upp dem 😉 


Idag har jag haft på mig linne / underklänning från norska Ti-Mo, tunika Hunkydory, jacka Moncler, jeans Zara och støvletter BilliBi.


Dagens fångst: 2 filmer som jag haft lust att se såååå länge så hög tid för det nu ! 😉 

Nej, nu hör jag att räkorna ropar på mig så, fredagsmyyyset startar N U ! 🙂

P.S blir kul med IDOL i kväll !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Dags för fredagsmyyyyys !”

 1. Charlotte says:

  Vicky Christina Barcelona är underbart bra!! Den andra är också mysig 🙂

  Men du, vad hände med vinnaren för tävlingen? Nyfiken!!

  Kram!

 2. Elisabeth says:

  Søte Johanna! Ønsker dere en behagelig fredagskveld og en riktig god helg : )

 3. Mingar says:

  Det låter som om ni har alla chanser att få en mysig fredagskväll!!

  Häromdagen såg jag en söt liten klocka som jag gärna vill tipsa dig om.. En klocka i silicon.. som finns i en hel massa olika färger och som är vattentät.. Denna kommer att bli perfekt på semestern som närmar sig.. Imazine heter den och ska snart börja säljas i Sverige.

  Ha en go helg!!

 4. fru L says:

  Hej!
  Tack för all inspiration du ger, din blogg är så mysig 🙂
  Vad är det för modell på din Moncler jacka? Sugen på en likadan, men det finns så många modeller!
  tusen tack på förhand
  Kram och trevlig fredagskväll!!

 5. Anna-Karin says:

  TACK för att du FÖRGYLLER min tillvaro!!!

 6. Anonymous says:

  om de är så de sista jag gör . . 🙂

 7. Kristina says:

  Ønsker deg og dine en finfin kveld!:)

 8. Sammy says:

  Önskar dig och maken en myyyyyysig fredag, räkor låter gott. Ska be min kära make köpa hem till imorgon tror jag! Vi i vår familj har varit på "Walking with Dinsosaurs" ikväll, häftigt!

 9. johanna says:

  Ha det så underbart med fredagsmys:) Kram

 10. TWINS says:

  Fredagsmys här med =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *