Dags för höst shopping!

Allmänt

168397-1016
Bilden är från Bruuns Bazaars visning i Cph, då var jag gravid med sessan. Februari 2006.

Nu ska jag och sessan ut och shoppa till hennes höstgarderob för detta nya "dagisliv" gör att hon behöver uppdatera garderoben 🙂  Det är sååå kul att shoppa till mitt hjärta! för allt blir ju så SÖTT då det är i mini format 🙂

När jag hade min butik var det också sååå kul att "shoppa" men då shoppade jag på ett helt annat sätt. Då var jag på modemässor och inspirerades och sen gjorde jag inköpen på olika showrooms. På mässan i Cph var jag på "visningar" för att se kollektionerna och jag ÄLSKAR att gå på modevisningar!!! 🙂  Visningarna var alltid mässans höjdpunkter! Vi bjöds på champagne och små härliga "goodie bags" och det var lika kul att se vad de som var på visningen hade på sig som att se vad de visade på catwalken 🙂

Back to reality nu –
Jag och sessan ska ut och se på höstkläder & skor till henne i det underbart vackra höstvädret. 🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dags för höst shopping!”

 1. Jessica says:

  Här är det inget vackert höstväder, åska och dunder!

 2. Amelie says:

  Ååh! Det var häliga tider när jag kunde välja och köpa alla gulliga och snygga kläder till mina söner. Nu är den stora 10 år och har naturligtvis mycket bestämda åsikter om vad han ska ha på sig, inte min smak kan jag säga. Men jag får bita mig i tungan och vara tyst när han väljer för jag vill ju inte kritisera hans smak. Den lille sonen kan jag fortfarande välja lite till men det är bara en tidsfråga.

 3. Josefin says:

  vad jobbar du med nu? 😛

 4. dessi says:

  Har du börjat “jobba” nu igen lr får man ha dagis ändå i norge? Vad tänkte du göra nu isåfall? Nyfiken 🙂

 5. Prinsess Jessica says:

  Sötis 🙂
  Vad roligt det är att vårat nya “dagisliv” startar ungefär samtidigt 🙂 Kan relatera till mycket av det du skriver. Jag har också shoppat dagiskläder till min lilla sessa. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så måste man ju tänka mycket mer praktiskt nu. Så denna veckan har det blivit mest tåliga, praktiska och varma klädesshopping 🙂 Inte så mycket gulligt och prinsessigt som det annars brukar vara 😉
  Vännen, än en gång TACK SNÄLLA för dina omtänksamma ord på sms idag !! Jag behöver det VERKLIGEN !!
  Nu ska jag ta ett mysigt varmt bad med massor av tända ljus innan det är dags för Idol premiär 🙂 Vad mysigt !!
  Hoppas verkligen att du får ordning på kameran !
  Puss & kramis 🙂

 6. AnnaStina says:

  Pinsamt sent svar..16/9.. Men TACK snälla ni för er kommentarer! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *