Dags för prommis.


Mitt nya halsband (med snäckor) shoppade jag i Bangkok och jag kommer att sälja den kollektionen i min butik 🙂 (bilden är från igår).

Nu ska jag och Johanna gå en prommis ner till "Høyer" butiken och besöka min bästa vän Petter som  även var med på Johannas födsel. Så jag hade 2 killar vid min sida när jag låg där, JIG & Petter ! 🙂  Sen är planen att åka och titta på säng…

Solen skiner och jag håller tummarna för att det är lite varmare idag än det var igår.

Njut dagen !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Dags för prommis.”

 1. karro says:

  hoppas du får en underbar dag! 😀

  kram

 2. Underbart halsband! Hoppas att ni hittar en fin och bra säng till Johanna. 🙂

 3. Lissan says:

  Jag ser verkligen fram emot din nya butik! Vet ju med säkerhet att det kommer att finnas SÅ mycket fint där, för du är ju en tjej med enormt god smak! Men jag har inte riktigt hängt med – ska det vara en butik 'bara' i Oslo, eller kommer det att finnas en webversion av den oxå??

 4. Sanna says:

  Jättefint !! kommer du ha nätbutik ochså ??

  Kram

 5. Hej!

  Det var inte dåligt att ha två karlar med sig på förlossningen! 🙂

  Vad roligt att titta på ny säng 🙂 Är det till Johanna?

  Ha en bra kväll.

  Kram.

 6. eva says:

  Hej

  fin blus var kommer den ifrån????

  jätte fin

  mvh

  Eva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *