Dagvild…

Allmänt

168397-313
jag är inte lika duktig som min vän Josefine på att ta bilder av oss själva genom att hålla kameran framför men jag lär mig nog med tiden 😉

De senaste dagarna har "flytit" ihop för mig så nu bara kör jag på och skriver från idag, annars har jag en feeling av att jag kommer att vara en dag efter hela tiden…

Idag har vi varit förbi Svenska Ambassaden för att fixa pass till hjärtat inför vår Thailand resa som närmar sig med stormsteg (reser nästa lördag) också måste jag också ha nytt pass p.g.a att jag bytt tillbaka till mitt svenska efternamn. Det var inte så "enkelt" som jag trodde att fixa detta så imorgon måste vi iväg och hämta viktiga papper som ska bifogas etc etc och sen får vi bara hålla tummarna för att det fixar sig!

Mitt hjärta var ovanligt "orolig" idag, hon märker / känner säkert att jag inte är helt i topp form… Så – vi gick hem efter ambassaden turen, var hemma ett par tim och sen ut igen en tur och då mötte vi av en tillfällighet Josefine & Elian och jag fick alla bilder från dopet och en GOD bulle. TACK söta vännen!! Du lyser upp mina dagar då vi möts! 🙂

Egentligen skulle vi har varit på "barselgruppen" idag men jag kände att jag inte hade energi till det… känns viktigt att tänka på sig själv just nu och den energi jag har vill jag lägga på Johanna.

Jag blir sååå trött på kvällarna efter att jag mys badat med mitt hjärta så när jag nattar henne somnar jag flera gånger…zzzz…. Hjärtat somnade också fort idag så nu sover hon sött och jag äter popcorn och dricker en "dagens".

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Dagvild…”

 1. Maria says:

  Varför bytte du tillbaka efternamnet? Är ni gifta?

  Jättemysig blogg!

 2. josefine says:

  SÅ mys att vi stöter in i varann hipp som happ, du är en så HÄRLIG vän gumman o så söt som blir glad över en bulle =)
  VARMA KRAMAR, imorgon ska jag IRLkrama dig o lära dig fota haha, men du så lik Johanna är dig på översta bilden!!!!

  Ta din tid, hon känner att du är i andra tankar men känn INGEN press, en mamma är en människa. Även om du nog förvånat ALLA som kände dig innan, jag ser att det är självklart för dig nu. Johanna är det största du någonsin skapat oavsett om hon var en vision långt innan eller ej. Som mor får man underbara kärlekskänslor som väger starkast i ALLA lägen, tänk så fantastiskt!!!!

  KRAMAR

 3. AnnaStina says:

  Maria –
  Jag har varit gift förut och hade då norskt efternamn med min norska mann.

  Josefine –
  Du skriver så härliga kommentarer. Tack vännen! 🙂 Och jag blir LYCKLIG då du skriver att Johanna är lik mig, menar du det?? Jippie!!! :-))) Och resten du skriver är så klokt.. jag måste läsa det du skrivit många gånger..
  Kramis! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *