Dålig förlorare & krossade fönster.

Allmänt

Tack för alla LIKE mina fina bloggvänner men jag kom precis hem och upptäckte att det tyvärr inte räckte …. Jag trodde tävlingen pågick till kl. 24 igår kväll och var så glad då jag var inne hos This Is PR runt kl. 01 i natt för då var det jag som hade flest LIKE (så jag var helt säker på att jag vunnit!)  och i morse, fram till kl.09 var det också jag som hade flest !  så jag bara väntade på ett grattis till vinsten… Och jag som aldrig någonsin brukar engagera mig i tävlingar men detta ville jag verkligen vinna så att jag kunde dela vinsten med er….. ja, ja,  bara att gilla läget ! Nej, nu glömmer vi det där också fokuserar vi på något annat, som tex att vi kommit hem och jag upptäckte att 2 (!)  fönster är krossade. Jo, det är sant ! de har ju som ni vet plastat in halva vårt hus och bak plasten har delar av våra fönster gått sönder så det ligger ett lager av damm över halva hemmet. Inte så festligt…  Ska ta 3 djupa andetag nu…strax tillbaka !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Dålig förlorare & krossade fönster.”

 1. Camilla says:

  Áh neeeej 🙁 Well, Keep Calm And Carrry On… inte sá mycket annat att göra!
  Kramar till dig!
  //c.

 2. carina says:

  klem:-)

 3. fru Svensson says:

  Å vad synd,bättre tur nästa gång.Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *