Dan före dan..

Allmänt

168397-1142
Här är jag i fantastiskt vackra & romantiska Rom på min 35-års dag. Jag står och kastar ett mynt i "Fontana di Trevi" och önskar mig ett långt & lyckligt liv…! (och en Gucci väska.. 😉 Resan var en suprice av JIG och vi hade helt underbara dagar där!

Det är alltid något helt speciellt med den dagen då man fyller år tycker jag. För det första så är jag alltid lite nyfiken på hur jag kommer att bli firad? och sen brukar jag alltid reflektera över "året som gått" och bli nostalgisk… Också brukar jag alltid ge mig själv en present! Så nu sitter jag här och undrar vad jag ska få av Anna-Stina imorgon? Gud vad spännande det blir! 😉

En annan extremt bra sak med att ha födelsedag är att man får äta hur mycket godsaker man bara vill och dricka champagne redan till frukost för det hör till!

Men nu är det söndag kväll här och jag hör att regnet öser ner ute och jag myyyyser. Att sitta inne med massa tända ljus och höra regnet smattra mot fönstret (det smattrar mot fönstren mot bakgården där plasten är borta.. hurra!!) är bland det mysigaste som finns tycker jag. Så nu ska jag äta den där middagen jag ännu inte ätit också ska jag sätta mig och softa.  Jag ÄLSKAR söndags kvällar, speciellt sånna här regniga! 🙂

Jag återkommer med fortsättningen på "the story of my life" lite senare..!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Dan före dan..”

 1. josefine says:

  GUMMAN!!!!
  Imorgon är det DIN dag!
  jag misstänker att du kommer vara vaken då 😉 Eftersom det bara är 55 minuter kvar nu. Vi önskar dig en UNDERBAR födelsedag o så ses vi så snart vi kan!
  Är såå glad att vi mött er.
  Hipp hipp hurra!!!
  Stor kram
  o puss
  Josefine o Elian

 2. kim says:

  Härlig bild! Föresten gillar du kräftor? har ett skit gott resept på min blogg.. kolla in!! Ha det bra!

 3. Madde says:

  hejsan!!!
  Tänkte på dig när jag läste denna artikel.
  http://www.aftonbladet.se/pryl/article770474.ab
  ha de!!!

 4. Angel says:

  Okej nu e jag avis som den halv italienska jag är,jag ÄLSKAR Fontana di trevi…Gud så fin bild

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *