Dan före dan… !

Morgonfix pågår.

Godmorgon solstrålar!

Vi gör oss klara för en dag med tåg + föräldrafika i barnehagen också kör jag öppet i butiken från kl. 12 – 17.00 (med undantag av att jag stänger 14.45 – 16 för att vara med i barnehagen).  Som jag skrev igår så bjuder jag på -40% på allt från Ti-Mo (gäller ej basic tees + singletter) + diverse andra fina erbjudanden (gäller endast idag 16:e maj). Nej girls, bäst vi kör på här nu så jag önskar dig en looooovely lill-lördag !!!

Smile & be happy ! 🙂

LoVe!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Dan före dan… !”

 1. Reidun says:

  Ha en fin feiring i barnehagen….skulle gjerne vært i din butikk i dag men rekker dessverre ikke det…men kommer en annen dag!!!

 2. kerstin says:

  förstår inte riktigt hur du får din butik gå runt då du har öppet så lite…e naturligtvis glad för din skull om det funkar men jag har i hela mitt liv levt med egna företagare så i mina öron klingar det ojämnt…men som sagt lycka till och glad helg.

 3. cathrine says:

  Hei:)
  Har du den fine kjolen fra Ti-mo med striper..?!Ha en fiiiin 17.mai feiring i barnehagen<3<3<3

 4. Åh…webbutik snart? 🙂 Har du funderingar på det? Hade varit toppen. 🙂

  Ha en fin dag
  Kram

 5. Lena i Uppsala says:

  Lots of LÖÖÖÖÖÖVE till Dig!
  // Lena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *