DANCE, SING & BE HAPPY!

Allmänt

Dagens reminder.

Moooorning girls!

Jaha, då har jag lämnat J på skolan i “pyjamas” igen. Whooop, whooop !  Men viktigast är att komma i tid och solbriller fungerar utmärkt även på en grå höstdag.

Ska passa på att ta en liten walk nu innan dusch och sen väntar en kontorsdag på mig.  L.ä.n.g.t.a.r. så sjukt mycket till den dagen kommer då jag är a´jour, då jag slipper ha en milslång to-do-lista hängande över mig och då det är ordning och reda i hela Casa Gizmolina. En dag måste ju den dagen komma….så bara att jobba på!

Och du, jag hittade några fantastiska bilder av vackra Olivia Palermo från en fotoshoot till Marie Claire. E.n.j.o.y.!!! 🙂

Den här bilden påminner mig om att söka fram min rosa päls. Den ska absolut luftas i vinter!

V.a.c.k.e.r.t.!

Rosa ballonger, rosa klänning….Me l.i.k.e.!

Nej nu jäklar kör vi girls!

Pepp, pepp, pepp!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DANCE, SING & BE HAPPY!”

 1. Anneli says:

  Hej!
  Att du inte tar hjälp av en assistent några månader så du hinner i kapp. Snart fyller du år, du får önska det av din man i födelsedagspresent. Vi fyller år på samma dag.

  Ta det lugnt och andas.
  Mvh Anneli

  • gizmolina says:

   Det hade varit helt a.m.a.z.i.n.g. med en assistent men tyvärr kostar det för mycket för min plånbok just nu… men önska sig kan man ju alltid! 🙂 Vad kul att vi fyller år på samma dag! inte så länge kvar nu… Tack för påminnelsen om att ta det lugnt….puh… ska försöka ! Önskar dig en fantastisk dag! Kram!

 2. Titti says:

  Oh my vilka underbara bilder.
  Kram Titti-Umeå

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *