Darlings, I´m home!

Allmänt

10.000 meters  höjd runt kl. 23.30.  Champagne, inspirasjon + anteckningar från dagen….också hittade jag chefen jag hade då jag jobbade på Spray i Di Weekend.  Duktig kille !

So many fairs, so little time…. !   Alltså jag lyckades inte få min tid att räcka till allt den här gången men det är helt OK (och helt naturligt eftersom jag inte ankom Cph förren torsdag em).   Prio 1 var oavsett att jag fick tanke energi + inspirasjon och det fick jag !  Så – istället för att sitta här och tänka på att jag borde / skulle ha gjort så tänker jag på allt jag fick gjort och är super duper nöjd med det!  Gud vilken l.y.x. det har varit att få vara iväg på modemässan. Love it !  🙂

Nu ska jag dyka i säng.  Har öppet butiken kl. 12.00 – 16.00 i morgon (lördag) och jag har fått in super snygga höstnyheter + att jag kör -70% på sommarens varor (och -50% på utvald interiør).

PuSs !

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *