DATE NIGHT…!

Gooood måndag mina darlings ! 

25 September it is och det betyder att vi klivit in i den sista september veckan 2023 så på söndag kan vi checka av 9 av årets 12 månader. Helt oroligt vad fort det gått !  Och idag så är det 3veckor sedan Johanna reste till England och nu kommer saknaden krypande på riktigt känner jag för så här länge har vi aldrig varit ifrån varandra.  Så får lust att boka en resa till Bath men hon ska iväg på fjällvandring hela helgen med sin klass från Oslo Handelsgymnasium (jag är så otroligt imponerad över hela upplägget de månader de är i England) så jag får helt enkelt tänka att tiden går fort till slutet på oktober då vi har en planerad resa över. Åh jag kommer att krama sönder mitt hjärta då !!!

Min nagel hänger tyvärr fortfarande löst så har svårt att skriva… så kör ett bildregn från min lördag.

 

Jag är så tacksam över att jag fick hämta ut nya fräscha rosor i lördags, de kommer att förgylla min vecka! (fingers crossed att dessa mår bättre så de står längre… och tack igen för amazing service Enströms Blommor.)

 

Efter en chill dag hemma så hoppade jag i min klänning för vi hade bokat bord på en favorit restaurang… Och på vägen dit så stoppade vi hemma hos mamma och H och överraskade de med att bjuda på ett glas bubbel. 

 

När jag och JIG går ut på “date night” i Luleå så är CG´s vårt självklara val.  Perry levererar alltid service i världsklass,  maten är fantastiskt god och jag gillar stämningen. Att gå hit är så nära “storstadsfeeling” man kommer i Luleå om du frågar mig. 

 

Så tacksam över både min nya klänning och vår lördagskväll för JIG reste vidare söndag morgon så nu dröjer det tyvärr en ganska lång stund till nästa gång vi ses.. .  (ha, ha vad har hänt på kinden? ibland blir det konstigt då man fotar…)

 

Hoppas att du också har haft en riktigt fin helg och att din vecka startat med härlig energi!

Önskar dig bästa måndagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

46
Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “DATE NIGHT…!”

 1. LLA says:

  Klänning passar dig perfekt! Superfin.

 2. M-L says:

  jag tycker du ska låta Johanna leva sitt liv fullt ut där i England, det är ju inte länge de är borta. Man behöver låta sina barn flyga lite (även om hon säkert inte har något emot att du kommer) men det är ändå en tid tillsammans med vänner som inte kommer tillbaka. De behöver också tiden utanför skolan att skapa minnen på.

  • gizmolina says:

   Det är tradition att föräldrar (och familj) till eleverna som reser iväg med OHG till England kommer över på besök ! Så många av eleverna får besök redan på det norska höstlovet och andra på det engelska höstlovet – då jag och JiG ska resa över – och en del får besök på båda dessa lov.

   Önskar dig en riktigt fin kväll fylld av feelgood ! Kram!

  • Camilla says:

   Vilken heeelt amazing klänning! Love it! Och du är verkligen en underbar mamma till J. Jag hade oxå hälsat på när möjlighet finns. Läser varje dag men dålig på att kommentera… Man blir alltid så glad av dina inlägg. Du är så sprudlande! Jag önskade jag hade din energi men tänker att en dag kommer den kanske även till mig haha. Nöjer mig med att se allt vackert. du bjuder oss på så länge 😉

 3. Des says:

  Jätte fin klänning! Jag har ett önskemål om att få följa din vardag med vad du gör nu när du inte har Johanna hemma och du inte behöver ha fokus på det. Låt oss följa med på vad du gör en hel vecka med jobb och vardagsbestyr. Det är är jätte trevligt att läsa och se fina bilder på dukningar och hårfix men kanske få se nåt nytt ur ditt liv. Det blir mycket bara samma samma. Kanske bara kag som tycker så och du kanske inte ens vill dela med dig av det och det respekterar jag också såklart. Ha en fin vecka!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *