DAY flagship store.

Mr.DAY, Keld Mikkelsen, som startat + äger DAY och jag valde så klart att ha på mig DAY dagen till ära. 

I torsdags var jag på öppningen av DAY´s första flagship store i Norge och jag tror aldrig att jag har varit på invigning med fler människor. “Alla” var där och vi bjöds på god champagne, mingel, underhållning och en liten fashion-show. Kvällens höjdpunkt var då självaste fru DAY , Marianne Brandi (som är gift med Keld och designer av DAY Home) kom fram till mig och gav mig en komplimang för min vintage DAY topp som jag hade på mig (jag köpte den för typ 10-12 år sedan…) OCH – senare på kvällen jag fick veta att jag inspirerat dem att reprodusera toppen!!  Om det blir verklighet så är det ju bara hur coolt som helst! då måste de döpa toppen till Gizmolina!  Det vore en ära ! 🙂

T.A.C.K. till DAY, Gambit och mina lovely friends för en FAB kväll! och G.R.A.T.T.I.S. Jeanette till en fantastiskt flott butik ! 🙂

Nu ska jag chilla med Mello och sen väntar sköna sängen… Min lilla skatt var tyvärr inte alls i form i kväll så hon somnade rekord tidigt . Håller tummarna för att hon vaknar frisk & glad i morgon.

KvÄlLsKrAmAr!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “DAY flagship store.”

 1. Camilla says:

  Å for en nydelig topp:) Håper de reproduserer den ja:) Kjempefint sjal du har på deg i Holmenkollen, har du det i butikken din?
  Ha en super start på den nye uken.

  • gizmolina says:

   Tack ! jag hoppas verkligen att de gör det för den är SÅ fin ! 🙂 Den underbara sjal som jag hade på mig idag kommer från Faliero Sarti och tyvärr har jag inte den i butiken, har shoppat den (för länge sedan) i butiken Mathilde i Stockholm. Önskar dig också en super vecka ! Kram ! 🙂

 2. Camilla says:

  Jaaa, det hade ju onekligen varit en kul grej för dig och en STOR ära om toppen kommer tillbaka igen och fár namnet “Gizmolina”!!!!
  //c.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *