De 3 lyckliga vinnarna av prinsessetältet !


TUSEN TACK för alla 183 fina tävlingsbidrag ! ♥

Jag blir så glad over att ni är så många som är med och tävlar och den här gången känns det riktigt KUL att få presentera 3 vinnare. TACK för det Nordljus ! 🙂


Vinsten i tävlingen är detta super SÖTA prinsessetält i "gizmolina-stil" från nettbutiken Nordljus.

♥  .. och de 3 lyckliga vinnarna är:  ♥

Postat av: Anna Å

Så glad jag blev att se den här tävlingen, det vore så roligt att vinna ett underbart prinsesstält till min lilla prinsessa Alice Johanna som snart ska få sitt eget rum. Det blir rosa förstås, storebror är sju och vill ha svart och hockeytema i sitt nya rum, så du förstår att jag måste ta igen det någonstans ;-). Jag vill passa på att tacka för att du förgyller mina dagar med din blogg! Jag hittade den när jag googlade efter shoppingtips i Phuket där vi bodde på underbara Sunwing i november. Jag tog bla. med familjen på Hello Kitty-shopping på Central Festival. Det har varit kul att se dina bilder därifrån nu och längta tillbaka… Många kramar Anna i Linköping

2009-03-20 @ 23:03:42

Postat av: Anna

Hej Anna-Stina,
Efter att ha bott utomlands i 10 år har jag och min familj äntligen flyttat tillbaka till Sverige. Nu börjar vi om från början och trängs just nu i mina föräldrars hus. Min lilla dotter som är 3 saknar sitt gamla rum så mycket. Det här underbara tältet skulle kunna bli hennes egna lilla mysiga krypin tills det att vi så småningom får ett eget hem. Behöver jag säga att hennes favoritfärg är rosa!

2009-03-20 @ 20:52:13

Postat av: Jossan

ÅH ! Vad fint !
Vi har sedan juli förra året bott på 25 kvadrat HELA familjen på tre personer. Sambo jag och dottern som snart blir 3. Hon har sin lilla lekhörna men inget eget. Vi bygger ut för fullt men det vore UNDERBART att vinna tältet som vi skulle kunna ha här i rummet som kunde bli hennes alldeles egna !
Hoppas hoppas !
Kram från Josefina och Nova

2009-03-20 @ 18:00:38 

 ♥ STORT GRATTIS ANNA, ANNA & JOSSAN !  ♥

Mejla mig era fullständiga namn, adress + mejl adress till: gizmolinas@hotmail.com

♥ TUSEN TACK till Nordljus för ett trevligt samarbete ! ♥

Kategori: Tävling! | 1 Comment

One response to “De 3 lyckliga vinnarna av prinsessetältet !”

  1. Man blir alltid lika glad när det står Anna som vinnare, dock fel Anna denna gången för att va jag!

    Grattis till vinnarna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *