DEN DÄR PARKASEN…

Utanför mitt favvishak Victor efter By Malene Birger visningen i Cph.  Jag har på mig päls Stella Nova (vintage), topp Diane von Furstenberg, skinnbyxor Samsøe & Samsøe, skor Prada och väska Marc Jacobs.

Alltså ibland blir det såååå snurrigt… ! Hör på det här:  när jag fick se Martina Bonnier tipsa om Project Force parkasen i DV så var det love at first sight så den åkte rakt in på min önskelista.  Och, jag hade tur för tomten var snäll i år och jag fick den…. Men vad händer då ? Jag å.n.g.r.a.r. mig ( I know… crazy…) och skickar den i retur .

Så möter jag upp bästa Katarina på modemässan nere i Cph och vad har hon på sig? om inte p.a.r.k.a.s.e.n. och då fick jag tokångest !  så utan att gå in på för många detaljer så kan jag avslöja att den där parkasen är på väg tillbaka hem till mig och den här gången stannar den.   😉

Snygga Katarina och jag går way back, vi var kollegor på SF Bio för typ “100 år sedan”…

….i dag driver  hon butiken Tullhuset i Västerås tillsammans med snygga Anna (längst till vänster).  Jag hade sååå trevliga dagar med dessa FAB girls nere i Cph. 

Jag har lite mycket att tänka på just nu så sover inte så bra på natten men ska försöka komma mig i säng strax.  Ska läsa lite i min bok, det brukar vara ett bra trix för att möta John Blund…  Och tänk, då jag vaknar är det Alla hjärtans dag. Mysigt !

Sweet dreams !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DEN DÄR PARKASEN…”

 1. Anna says:

  Fast ibland kan man ju tycka nåt är snyggt och/eller att det är snyggt på andra MEN man vill inte ha den själv! 😉

 2. Em says:

  Den er SÅ fin! Og jeg tror du kommer til å passe veldig bra i den, føler den er veldig “deg” 😉 Håper alt står bra til til tross for dårlig søvn, husk at alt løser seg til slutt men noen ganger må man bare la ting gå sin gang og prøve å ikke stresse alt for mye over det 🙂 Klem!

 3. PHILIA says:

  Haha, den har jag med! Och har tre söta vänner också, gaalet poppis i vinter mao men inte så konstigt för den är bara så himla fin:) Snygga du kommer älska din du också!

  Ha nu en fab Valentin!

  KRAM

 4. Mirva says:

  Hej!

  Du vet väl att den kommer i en ännu snyggare version till nästa vinter? 😉

  Kram!

 5. susan says:

  Åh ja den er kjempefin. Har du en link til hvor man kan kjøpe den

 6. Camilla says:

  Superfiin jakke, har dessverre ikke lommebok til den 😉 Men tenkte å kombinere min fine kaninpels med en armyjakke så blir det litt i samme stil:) Vet du om hun har Debbie boots på seg? Superfiine er de. Har besøkt Tullhuset to somre på rad når vi har kjørt på ferie til Stockholm og elsker den butikken og Mathilde:) Klem

 7. Katarina says:

  TACK själv finaste Anna-Stna <3!
  Det är aldrig långtråkigt tillsammans med dig 😉
  Vi får se till att det snart blir nytt tillfälle :-)!
  KRAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *