Den här dagen 2004 & 2005.


Jag & min underbaraste vän Lotta på modemässan i Cph augusti 2004.

Jag somnade då jag sett klart filmen och  vaknade nyss i soffan..  så "here we go again"..  😉

Idag har jag tänkt SÅ mycket på modemässan för mässlördagen = party kvällen. Och då jag var på mässan 2005 så lämnade jag plötsligt mina vänner och mitt champagneglas mitt i partyt och drog iväg och gjorde en tatuering som jag länge tänkt att jag skulle göra och sen tog jag taxi tillbaka till festen igen 🙂


Här ser ni mig, runt kl. 23.30 den här lördagen för 3 år sedan, hos samma tatuerare som gjorde min 1:a för ca 17 år sedan. Motiv: en prinsessekrona med en text i … 😉  Och ja – shit! vad ont det gör men det går ju som tur är över fort.


Det var inte bara pleasure, det var jobb också. Här är jag på "Munthe plus Simonsenes läckra visning ute på en pråm.

Nästa mässa är i februari och då är jag på plats igen!  🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Den här dagen 2004 & 2005.”

 1. Ida says:

  Det är verkligen HELT fantastiskt! Jag kom precis där ifrån efter tva dagar. Min forsta men ABSOLUT inte sista aeng pa modemassan i Kopenhamn!

  Jag kopte ju in for SPRALL sa vi var i huvudsak i KIDShallen. Dom bjod ocksa pa modeshower som var SA underhallande!

  Som du marker sa ar jag helt lyrisk:-)

  Sa det gor mig glad att veta att det kommer fler massor vid manga fler tillfallen!

  Vi kanske ses i Feberuari?!

  Ha en bra dag-tack for all inspiration!

  Kra Ida fran SPRALL i Stockholm!

 2. Petra says:

  Vad har du för motiv på din första tatuering? Kram!

 3. AnnaStina says:

  Ida-

  Visst är mässan FANTASTISK!? I love it ! och önskar så klart att jag var där i helgen.. men allt blir inte alltid som man tänkt sig så jag ser fram emot februari ! 🙂 Eftersom jag sålde lite barnsaker i min butik så var jag alltid innom Kids-hallen och deras show är ju faktiskt den bästa! Barnen är ju bara sååå duktiga . Jag var alltid lika imponerad ! 🙂 Jag förstår absolut att du är lyrisk och jag hoppas att du fick shoppat massa fint till Sprall. Jag & Johanna var innom Sprall på NK förra lördagen och då frågade jag efter dig men du var ledig. Hoppas du fick min lilla "post-it hälsning"? Jag shoppade det fina "krocket-spelet" med träfigurer till min kära väns son och till Johanna shoppade jag väggklockan med prinsessa som hon ska få på sin 2-års dag som närmar sig . Ni har SÅ mycket fint i er butik! Önskar dig en härlig söndag och misstänker att du kommer att leva länge på mässan 😉 Kram ! 🙂

 4. AnnaStina says:

  Petra-

  Min första tatuering är ett japanskt tecken som betyder "lycka & välgång". Det känns bra att bära med sig det på skuldern 🙂 Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *