Det är en “första gång” för allt i livet..

Allmänt

168397-1324
Mitt nyvakna hjärta sitter och tittar på Nyhetsmorgon på TV 4.

.. framförallt när man är i Johannas ålder.. Första gången man säger mamma & pappa, första gången man tar några steg osv osv. Och då man kommit upp i min ålder (något högre… 😉 så är det helt andra saker som man gör för första gången… som att missa flyget tex.!

Jo, det är faktiskt sant. Jag vaknade PRICK kl. 06.10 av att hjärtat står upp i sin säng och "pratar" till mig och inser att precis exakt då så lyfte vårt flyg från Gardemoen. Snopet!  Det är första gången i mitt liv som jag missar ett flyg. Men det finns värre saker som kan hända så det var ingen idé att bli upprörd, istället konstaterade vi fakta och somnade om och sov gott och ganska länge och vi räknar nu med att resa senare i em.

Vem vet, kanske du också gör något för första gången idag?  Testar ett nytt gott vin eller något nytt snacks till kvällens Idol kanske? 🙂

Nu ska vi ta tag i dagen och idag kan jag verkligen säga att dagen inte blev helt som vi tänkt oss 😉

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Det är en “första gång” för allt i livet..”

 1. Jonas says:

  Jag hoppas ni kommer till STockholm ändå, det går fler flyg ju 😉
  Fredagskram

 2. Angel says:

  ha d så trevligt

 3. kimJ says:

  Åhhh 😀 Föresten vilken hundras är din favorit? Kram KimJ

 4. Jessica says:

  Jag har aldrig missat flyget men däremot missade jag gotlandsbåten i somras. Trodde jag bokat torsdagen men hade bokat onsdagen. Så kan det bli ibland! 🙂

 5. Singeltjejen says:

  OJ, har aldrig hänt mig! Men att du lyckas vara så positiv ändå! Det är verkligen avundsvärt! Hade det varit jag hade jag stressat, varit arg och skrikit. All heder åt dig som lyckas vara så lugn och glad trots allt! Hoppas ni får en fortsatt lyckad fredag och att saker och ting går er väg!

 6. Linda says:

  Trevlig helg!
  och ha de så kul i Stockholm och Luleå!

 7. Anna-Lena says:

  Nej men…usch då så tråkigt men som du säger… det var ju meningen ni skulle vara hemma eftersom nu lilltjejen var sjuk! Vilken otroligt skön inställning! 😀 Ha en underbar helg iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *