DET ÄR HÄR VI PYSSLAR….!

Allmänt Casa Gizmolina Halloween Halloween pyssel

Pyssel pågår (bild från igår).  Och ja, du ser rätt – några adventsstjärnor har kommit upp. 3 st för att vara exakt. Och de där pumporna som inte är så snygga i färgen – de väntar på att målas…! 

Det är här det händer… ute i ljusgården. Här sitter J och hennes vänner och pysslar i princip varje dag. Och jadå, J har ett fint pysselrum en trappa upp men de hamnar ändå oftast här och det är helt OK för det här bordet är ändå redan förstört (det är därför jag alltid kör duk på det när vi har gäster…). Och okej, lite för att pysselbordet där uppe är fyllt av slajm prosjekt också. Ha, ha. Hur som helst – jag säger alltid ja till pyssel, även om det skapar lite kaos här och där.

Och nu dansar vi girls. Oh my, körde precis Gangnam style och är helt svettig. Ha, ha. Hjälp alltså – märks att det var några år sen man var ute och dansade hela nätterna på helgerna. Åh jag kan sakna disco/club-livet för jag älskar att dansa! 🙂

Och här är ett till pyssel som girlsen gjort – en gigantisk jätte spindel. Med självlysande färg som gör att den lyser coolt i mörkret. J ska sätta upp sin på väggen, så att det ser ut som att den klättrar runt. En kul idé!

Och som sagt – det finns massor med pumpor i butik nu, eller ja, i alla fall hos Blomsterlandet, och de till vänster kostar bara 19,90 kr /styck så låt barnen gå loss och måla efter skolan eller nästa helg.

Puss på er! Ha, ha. älskar snap! 

 

Nej, nu måste jag dansa vidare här. Who pan gangnamn style.. op, op, op who pan gangnam style….!

Njut din kväll vidare kära du! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Casa Gizmolina, Halloween, Halloween pyssel | 3 Comments

3 responses to “DET ÄR HÄR VI PYSSLAR….!”

 1. Viktoria-pinkpastry says:

  Det ser så mysigt ut i ert ute rum. Där hade jag med gärna suttit och pysslat. Jag ska med få upp stjärnorna tidigt i år. Vi ska äntligen åka till Thailand så missar lite av advent. Så när.jag har en stund över så sitter jag och myser i din Thailand kategori och drömmer mig bort. Stor kram

  • Åh tusen miljoner tack Viktoria! 🙂 Vi älskar verkligen vår ljusgård som vi kallar den. Det känns som att man sitter ute fast man är inne.. underbart! Men alltså ska du resa till Thailand?!? Lucky you!!!! Åh jag har DEN Thailand längtan just nu för vi har ju rest iväg i december i princip varje år senaste 11 åren. Men – i år har vi andra planer.. Känns märkligt ! Vart ska ni bo? Nyfiken!

   Önskar dig en magisk start på veckan och så fantastiskt kul att du använder min blogg till att drömma dig bort till sol och värme! Kram! 🙂

   • Viktoria-pinkpastry says:

    Ja första gången så ska bli spännande förstår att du längtar dit dina bilder ser helt ljuvliga ut. Har läst allt gott du skrivit om batago men det fick bli Sunwing Kamala. Var ganska mycket billigare och jag är med hemma med min lilla höna. Så får göra glitter av det lilla ibland. Vilket jag även tycker du visar så fina exempel på att man kan göra glitter av det mesta det är bara upp till en själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *