Det är lite mycket nu..


Katherine Heigl har händerna lika fulla som jag har just nu 😉

Nu då jag är tillbaka i verkligheten igen efter min lyxiga mammastund så känner jag mig som Katherine Heigl för det är minst sagt lite mycket nu…. Men det är bara kul för jag älskar att ha fullt upp !  också är det ju oftast så att då det väl händer något så händer allt på en gång 😉

Som ni vet så skulle vi ju resa till Thailand på tisdag men mitt jobbuppdrag gör att jag väljer att stanna hemma och jobba med det så länge det krävs.  Detta innebär en lite speciell situation för vår lilla familj för JIG reser nämligen till Thailand IMORGON och planen var att vi skulle ha ca 2 veckor tillsammans där nere innan han reser hem igen pga jobb men – nu ser det ut som att vi blir här och att han blir där… ha, ha tokigt !  men eftersom jag älskar att jobba så väljer jag det nu och jag är glad över att min JIG förstår det och själv unnar jag honom ett par veckor i solen innan han ska in i nytt jobb. Det är bra vi har Skype ! 😉    

Bäst jag äter nåt nu så jag får energi till allt fix  & jobb som ska göras idag 🙂

Kategori: Allmänt | 25 Comments

25 responses to “Det är lite mycket nu..”

 1. Sandra says:

  Ha en bra dag ;D

 2. Linda' says:

  Ja, ibland krockar planerna. Men det verkar allt som du har fått något riktigt spännande och roligt projekt på gång så det låter ju inte tokigt! Thailand finns kvar!

 3. Nina says:

  Hej,

  Jag ar nyfiken pa hur du far dina jobbuppdrag? De (uppdragen) verkar alltid vara roliga och spannande.

 4. mini says:

  jag tar mig en paus och reser iväg till thailand på tisdag (som du hade tänkt!) med min lille villiam! hoppas du också kommer iväg dit sen när du känner att du kan lämna jobbet för ett tag, ha en bra dag idag! mini

 5. Blä, vad skabbig Katherine ser ut när hon inte är tillfixad… :S

 6. Anja says:

  Hei, blir Johanna med sin pappa når du skal jobbe så mye, eller hvordan tenkte dere å gjøre det? Nyfiken;-)

 7. Sara says:

  Ni verkar sällan göra saker tillsammans, måste ha ett sjutusan till förhållande som klarar det

 8. sessan ❤ says:

  Här i Lillestrøm snöade det dass lock i går & i natt & idag är allt slask….. Lucky you som slipper det 😉

  Njut dagen♡

 9. Jessica says:

  Låt Johanna följa med JIG, utmärkt tillfälle för dem att umgås och för dig att jobba, visst blir det tungt. Dock är det väl lika tungt isf för JIG att vara borta från Johanna?! Läste dessutom en förträfflig artikel i senaste Mama om just mammor, att vissa inte låter papporna visa vad de kan, dvs läggning, mat, umgås och sköta vardagen utan mammor tar gärna över! Så jag vill slå ett slag för att Johanna får nu tid att ungås med sin far som verkar vara borta en del!

 10. Anna says:

  Håller helt med Jessica. kan inte Johanna följa med Jig så att de två får lite tid med varandra?

  Det kan väl vara skönt med avlastning för dig också? Jag får uppfattningen av att du är ensamståeende fast du inte är det. Vill inte Jig träffa Johanna mer eller är han så busy i och med jobbet att det inte funkar? Missförstå mig inte nu. Det är inget påhopp. Jag undrar bara.

 11. Carro says:

  Precis vad jag också tänkte! Det måste ju bli så mycket lättare för dig att fixa allt du har att göra om lillan är med pappa på semester? Så kanske du till och med kan åka ner tidigare och så kan ni vara tillsammans allihop ett par dagar?

  Jaja, det där löser säkert ni till det bästa som passar er!

  Ha det gött

  C

 12. emma says:

  tar JIG med sig Johanna ner till Thiland?

 13. Lina says:

  Mysigt med Thailand 🙂 Vad jobbar JIG med? Kram

 14. Alinde says:

  Mmm….nog känns det väl självklart att Johanna följer med sin pappa! Varför ska hon gå på dagis när du jobbar när pappa är LEDIG!! Vilket tillfälle för far och dotter att knyta an. Det verkar annars som du knyter henne lite väl mycket till dig själv, eller?

 15. Sanna says:

  Märks att ni inte har barn ni som tycker att hon utan vidare bara släpper iväg johanna till thailand eller väldigt svaga moderskänslor. Jag skulle aldrig vilja vara separerad från min lilla dotter jag förstår verkligen henne och pappan väljer ju att åka så uppenbarligen klarar han av att vara ifrån henne bättre än mamman kan. Helt förståeligt då det ofta är mamman som varit mammaledig och mammor av naturen har moderskänslorna, det är nog mkt starkare än faderskänslorna vad än alla sk feminister försöker få fram.

 16. Anna says:

  Vaddå "släpper iväg Johanna". Hon ska väl inte resa ensam??? JIG är ju medvetet inte inblandad i bloggen men han är ju Johannas pappa och borde väl vara överlycklig att få va med sin prinsessa ett tag! Det är nog sant som det stod i Mama att vi kvinnor inte släpper in pappan för att vi är för egoistiska! Och föresten här i Sverige skulle nog aldrig barnomsorgen gå med på att ena föräldren vid gemensam vårdnad åker på semester och låter sitt barn vara på dagis! Går det verkligen till så i Norge????

 17. its really seems like very nice and also sell food samples are given for this blog…

 18. payday loans says:

  I completely agree with the above comment, the internet is with a doubt growing into the many important medium of communication across the globe and its due to sites like this that ideas are spreading so quickly.

 19. film izle says:

  good quality post thanks

 20. mortgage companies charge large amounts of service fees to convert a mortgage to a Biweekly payment plan..nice information..

 21. I enjoy reading this neat site! Read this helpful information about Egypt property and Property in egypt Bye bye!

 22. Patato says:

  Hi! I just love eating vegetables especially patatos , See You!

 23. website says:

  Very practical write-up. Me & my next door neighbor were planning to do a little study concerning that. We got a valuable guide on that matter through our own nearby library and almost all books were not as detailed as your content. I’m certainly very thankful to discover such information which I had been searching for a while.

 24. turkko says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? Take a look at my blog turk ko.

 25. yes, as usual the Bootcamp , cheap proscar, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]cheap proscar[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription cheap proscar, 465,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *