DET DÄR MED STYLING…

Allmänt

 

Dagens pepp.

Morning girls!

När JIG ska ut på resa så tidigt att han ska stå upp redan kl.03, och dessutom kommer hem från en middag (med självaste Therese Johaug) runt kl.01 så blir min sömn inte den bästa kan jag lova…zzz…  Jag är så rädd att han ska försova sig så jag klarar i.n.t.e. att finna ron… Enormt irriterande och varje gång tänker jag att jag borde lägga mig och sova i ett annat rum sånna gånger… Och sen vaknade hjärtat rekordtidigt (så klart) så när jag väl kom mig i duschen så blev jag stående där, halvt i sömn, vilket resulterade i att vi fick ta bilen till skolan. Men, men – nu är det ju freeeedag och det gör mig glad! 🙂

Men alltså en helt annan sak: det var visning av vår grannlägenhet igår och en fulare styling har jag då a.l.d.r.i.g. skådat. Det är nästan så att jag undrar om någon på mäklarbyrån vill köpa den själv och har därför, medvetet, lagt ut så förfärliga bilder på nätet.  Oavsett så är stylingen skandal och fotograferingen? HUR kan de ta alla bilder på KVÄLLEN??? Jag förstår ingenting och jag önskar att de bett mig om hjälp 😉 Lägenheten (som är på 88 kvadrat) kostar ju trots allt 5.490.000 NOK (det är 6.019.760 SEK) så ja, lite snygg styling kan man ju vänta sig…

Check fåret som sitter och läser en bok!?, TV´n! och mattan ! som de lagt OVANPÅ sjeselongen…?! och soffan…  Nej, men på riktigt, denna styling är ju total katastrooof. Gsus.

Så här såg föresten vårt vardagsrum ut då vi sålde vår lägenhet, liiiiite skillnad. En är att vi fotat i DAGSLJUS! och att det var jag som stylat 😉

Tänk: rena ytor, ljust ute (!)bort med allt smått och framförallt: bort med TV´n ! (om den inte smälter in i inredningen på ett snyggt sätt).

Och har man en öppenspis så ska man ju naturligtvis tända eld i den även om klockan är 11 på förmiddagen.

Jag gissar att han som äger lägenheten inte sett varken stylingen eller bilderna och att det är någon han känner väl som gjort det, men ändå… Well, well, bäst att släppa det där fåret som läser en bok nu och istället fokusera på mitt eget hem för här ska det bli några små förändringar idag så got to go.

Önskar dig en festlig fredag fylld av kreativitet!!! 🙂

Och! om någon behöver hjälp med styling inför försäljning, ombyggnad eller bara vill ha en “ny” stua (kanske möblera om?) eller ska inreda barnrum så är ni välkomna att kontakta mig! Jag är rimligare i pris än de flesta och lovar er den bästa service!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “DET DÄR MED STYLING…”

 1. Titti says:

  Det där med mattan ser verkligen heltokigt ut!!?? Kanske ett försök att vara annorlunda…..som gått för långt.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ha, ha, ja men eller huuur?!? Jag förstår som sagt ingenting av denna styling… 😉

   Önskar dig den bästa dagen Titti! Kram!

 2. wilhelmine says:

  Holy Maccarony hvordan er det mulig, den fine leiligheten også så grusom styling, nei, det der var ikke bra, hihi…tror de liksom prøver å få en sånn marrokansk stemning, litt lounge feeling med teppe over stolen…men det var jo totalt katastrofe. Ha en fin helg i den fine Gizmolina leiligheten, der er det i allefall veldig koselig;) Klemmer fra Wilhelmine

 3. Mirva says:

  Herregud. Finner inga ord. Det måste ju vara ett skämt !!!

 4. Anja says:

  Jeg ler så jeg gråter!!! Ha ha ha! Har du en finn kode så jeg kan få se mer??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *