Det här är min LYCKA!

Allmänt

168397-927

Mitt hjärta vaknade nyss och vi tok busade på stora sängen 🙂 Johanna skrattade så att hon kiknade och jag fick tårar i ögonen av lycka! 🙂 Hennes 2 nya tänder tittar fram mer och mer och nuförtiden bara ÄLSKAR hon då jag borstar hennes hår När jag borstat klart brukar hon fortsätta att borsta håret själv och jag riktigt ser hur skönt hon tycker att det är 🙂  (mamma- TACK för borsten! ;-))

Nu ska vi luncha här och sen ska vi iväg ut i sooolen. JIG är iväg på jobb så det blir jag & min älskade sessa som får mysa idag 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Det här är min LYCKA!”

 1. Ida says:

  Åh, hon är så underbart söt:) Jag har en lillasyster som fyllde 1 år för en månad sen och det är helt sjukt vad mycket nytt som händer hela tiden:)
  Du har vrkligen en supermysig blogg!
  Kramis

 2. Angel says:

  Nej detä r ni som är söta som delar med er och tycker du ska lyssna på JIG så småningom han har rätt *s* jag menar hon älskar ju kameran men det kan ju bero på att mamma fotar men helt klart rätt att vänta lite nu hon är ju så liten…Här i gbg har dom modevisningar 2 ggr om året då har dom barn med som ur ur duktiga…Men lilla johanna är ju så söt

 3. Jonas says:

  Gullet! Skickar en hälsning från Köpenhamn. Är här å kalasar lite under deras pride. Saknar dig, du är så bra då du är här (också) Puss

 4. Jonas says:

  Gullet! Skickar en hälsning från Köpenhamn. Är här å kalasar lite under deras pride. Saknar dig, du är så bra då du är här (också) Puss

 5. Lalla says:

  Ser att Sessan fått lite färg, måste vara av alla era Mallis besök ;0) Underbart!
  Ha en skön lördag!
  Kram kram Lalla

 6. Sessan says:

  Sukkerklimpen *massa hjärtan*

 7. Emilia says:

  Gud va hon är söt. Man blir alldeles varm i hjärtat av
  att se den där bilden, underbart söt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *