Det här med barn…!

Allmänt

168397-1890
Jag känner i armarna att de små egentligen inte är så små längre 😉

Det är som sagt inte helt vanligt att se mig med ett barn på varje arm och en dag ska jag skriva ett helt eget inlägg om det här med barn i mitt liv….! Jag är nämligen en sån tjej som har varit så karriär fokuserad hela livet att jag tänkt att jag aldrig ska ha några barn. Jag har aldrig varit intresserad av att hålla mina vänners barn och jag hade aldrig bytt en blöja när jag fick Johanna.

Så när jag mötte JIG och han frågade om jag önskade barn i mitt liv? tvingades jag att tänka till ordentigt på saken och jag kom fram till att självklart önskar jag det för livet är ju inte bara jobb. Men som sagt – mer om allt detta en annan dag. Om ni är väldigt nyfikna så kanske jag kan skriva om det en dag snart..? 😉

image1891
Här är vi ute och går en liten tur… och då ser ni min nya kofta bakifrån. Odd Molly har alltid så fina "märken" på sina kläder tycker jag också är alla deras kläder perfekta till oss mamas eftersom deras filosofi är att det är "söndagskläder" för hela veckan…!

Och bara så att det inte blir några missförstånd här: Jag ÄLSKAR Johanna och jag är extremt glad över att ha henne i mitt liv! Hon var ett planerat barn som föddes in i ett liv fyllt av kärlek & värme! 🙂

Oj, nu vaknade Johanna till hör jag. Hon kanske drömmer? Tror jag ska ta och borsta tänderna och gå och lägga mig hos henne nu. Klockan är ju trots allt nästan 01 så det är ju egentligen hög tid 😉

Jag hoppas att du har haft en glädjefylld dag och att du drömmer härliga drömmar hela vägen fram till onsdag!

God natt & Sov så gott! 🙂

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Det här med barn…!”

 1. Elin says:

  jaaa, jättenyfiken blev jag nu! Jag har nämligen precis samma inställning som du beskrev att du hade innan du träffade JIG. Kram och godnatt!

 2. Hege says:

  Hei, jeg vil gjerne høre om hvordan det var å få barn da du har vært karrierefokusert og ikke så innstilt på barn tidligere. Jeg befinner meg nok i samme situasjon, og venter nå barn- og er derfor ekstra spent ;-).

 3. Angel says:

  INGEN som läser din blogg skulle ens få för sig att du inte älskade Johanna men lite nyfiken är man ang barnfrågan,nyfiken på d mesta så ja skriv gärna.

 4. Monica says:

  Ville være veldig artig om du delte det med oss.

 5. Jessica says:

  hej!
  Det märks verkligen att Johanna är älskad, och har en BRA Mama! Otroligt härligt att se, inte alltid det är så.
  Fantastisk att få se hur hon utvecklas och att hon verkar vara riktigt girlie 😉

  Kram och sköt om er!

 6. josefine says:

  WOW la du dig efter inlägget? I am impressed! ( om du inte städade köket förstås ;))
  Vi önskar er den BÄSTA morgonen!!!
  KRAM

 7. Linda Bunn says:

  Hoppas ni får en underbar Lill-lördag idag
  🙂

  Gick in på http://www.myfirstroom.se och hittar den senaste trenden, väggord att sätta upp på väggen. Där bland nyheter, hittar jag
  ” Här bor en prinsessa ” och kommer osökt att tänka på din lilla Johanna…
  Finns att få i olika kulörer, bla vitt och Soft Pink!

  Bara ett litet shoppingtips så här på morgonkvisten 🙂

  Kramar från Kalmar!

  Linda & Ian
  Alla barnen!

 8. Camilla says:

  Godmorgon på er, det lät som om ni haft en alldeles ljuvlig dag igår. Jag kan verkligen sakna den hemmatiden och våra bästa vänner ifrån Gävle, Malin med sin son Oskar. Vi var ute och promenerade, fikade och bara myste runt. Tilda och Oskar har en alldeles speciell relation även idag, trots att vi kanske inte ses mer än 4 – 6 gånger per år.
  Det där med längtan efter barn, jag har nog alltid trott att jag skall bli mamma tidigt och mina kompisar var av den åsikten att jag var den som skulle göra allt först. Men jag var överlägset sist med barn och giftemål. Jag har varit lite ledsen över att det bara blev ett barn men jag är också glad över att det inte blev fler barn med den mannen eftersom vi idag inte lever ihop längre.
  Men men….man vet ju aldrig vad som händer i framtiden 🙂
  Nu skall jag krypa ner under täcket, ta ett stort glas med C-brus och äta lite pepparkakor. Jag har nämligen feber och en REJÄL snuva.
  Ha en toppendag!
  Kram Camilla

 9. Camilla *igen* says:

  Måste bara få tipsa om en hemsida med mysiga inredningsdetaljer och kläder. http://www.blaelefant.se
  Har handlat lite saker därifrån bla en prinsessdörrklocka till Tildas lekstuga, dock ville hon ha den sitta på sitt rum istället så nu får vi inte gå in utan att ringa på!

 10. Sarah says:

  Självklart vill vi höra mer om barn i ditt liv! Gärna snart 😉

 11. evelina says:

  ja jag vill gärna höra om det SNART! =)

  kram

 12. AnnaStina says:

  Ni är så härliga så självklart ska jag berätta min story en dag väldigt snart! 🙂 Svarar mer på era inlägg imorgon för nu måste jag avsluta dagen med att softa lite. Kram på er! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *