Det ljusnar !


Inspirationsbilden kommer från den här underbara butiken. Kolla in vilken smart lösning med korgarna som hänger på en väggkrok. Så vill jag också ha ! 🙂

Å vad jag känner mig nöjd ! Jag kör på non-stop inne på kontoret idag och jag har precis flyttat ena skrivbordet till fönstret och jag märker redan hur KREATIVITETEN flödar av sol-ljuset som förgyller skrivbordet . Underbart ! och SÅ mycket härligare att kunna titta UT än att titta rakt in i en vägg 🙂


Här ser ni mer av samma rum som ovan.

Det blir strax en "korvmedbrödpaus" och sen ska jag köra vidare och om jag har tur kanske jag hinner smita ut och köpa det där olivträdet (som är min målbild idag!) innan de stänger, annars får jag se fram emot att göra det imorgon istället.

Kategori: Dagens interiörbild & tips. | 6 Comments

6 responses to “Det ljusnar !”

 1. Elin says:

  Du hittar alltid de härligaste inspirationsbilderna. Denna var ju helt underbar! Hoppas att ni har en härlig eftermiddag och att du hinner köpa det där olivträdet!

 2. sanne says:

  Glädjande nyhet för alla oss "Sex and th city" fans! Nu har den kommande andra filmen fått sitt premiärdatum. Den 28 maj nästa år blir det världspremiär för film två om Carrie, Miranda, Charlotte och Samantha. Alla de fyra skådespelarna från serien och den första filmen återkommer i sina roller och filmen regisseras åter av seriens skapare Michael Patrick King. Mycket lite har sipprat ut om handlingen i den nya filmen, men det ryktas från Hollywood om att det är dags för Carrie att skaffa barn. Spännande värre!

 3. Emelie says:

  Skönt när kreativiteten flödar, det är då det blir som bäst!

  Pricken över i att avsluta med ett olivträd också.

  Kämpa på!

 4. Vilka söta ljusblå skrivbord på den nedre bilden, cool och annorlunda design!

  Hoppas du hinner iväg till flortisten, olivträd är underbart vackra! Ha en bra söndag, kraam!

 5. Anonymous says:

  Vet du vad en groda är utan ben???Hopplös..hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *