DET LUKTAR SUCCÉ !

Allmänt

Mitt rosa Missoni Lindex armband som jag skrev om tidigare i dag har nu flyttat in på min handled.

Lovade hämta J tidigt i dag, direkt efter skolan 14.15, och svängde förbi Lindex på väg dit för att checka läget och snacka om att kolleksjonen måste ha blivit s.u.c.c.é. för det fanns inte ett enda plagg kvar ?! Jo, ett par babybyxor hängde ensamt på ett stort stativ men that´s it !  Så det kändes skönt att jag redan hade mina önsk i box. Om jag fått tag i en klänning till Johanna så hade det endast varit en bonus.

Hur gick det för dig ? Shoppat nåt fint i dag? 🙂

Nu: chicken tikka masala middag.

Uppdatering: ser nu att flera av er berättat om dagens shoppingäventyr i förra inlägget. Kul!  Ska ta och svara på era kommenterar där nu. 

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “DET LUKTAR SUCCÉ !”

 1. Camilla says:

  Å ville hatt det missoni armbåndet også men såg det ikke her i butikken. Masse igjen av forskjellig i halv fem tiden her. Fikk tak i det jeg ville men ikke kimonoen:( Jaja er fornøyd likevel. Jeg kan se etter kjole til Johanna hvis du vil:)

  • gizmolina says:

   Jag fick armbandet i en goodiebag på visningen i Stockholm så kanske det inte var i kolleksjonen som lanserades i dag? Så otroligt snällt av dig att erbjuda att shoppa kjolen till Johanna . Tack ! men det behöver du inte. Är så nöjd med de ting jag har ! 🙂 Kram !

 2. Titti says:

  Här, i vår lilla stad, fanns det mycket kvar sent på eftermiddagen. Personalen sa att det är i småstäderna man ska passa på att handla för där blir det inte lika hypat. Såg nu också att massor fanns att handla på tradera.

 3. M says:

  Tycker att kläderna var hysteriska, blev absolut inget köp!

 4. Sussi Ö says:

  Blev en halsduk och en kjol! Super nöjd 🙂

 5. Pia says:

  Jag hade inte tänkt köpa någonting alls! (klär inte i mönstrat, tycker jag), men likväl kom jag ut ur butiken med den fjärilsmönstrade blusen åt mig själv och ett par glittertights till min minsta tjej. I (södra) Finland har kollektionen gått bra åt, nästan inget kvar på eftermiddagen igår!

  • gizmolina says:

   Den blusen är SÅ fin ! och glittertights låter underbart. Grattis till härlig shopping ! & Happy onsdag! Kram ! 🙂

 6. Johanna says:

  Snygg kombo med dessa armband! Kram J

 7. Sari says:

  Jättefina armband, like! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *