Detta är en perfekt dag!

Allmänt


Jag såg den här läckra klänningen på Pernilla Wahlgrens blogg för en stund sedan och idag hängde den plötsligt framför mig på H&M. Riktigt sommarfräsch! 🙂 och kul detalj att den har "tyll underkjol" ! Den är perfekt att dressa både upp & ner efter humör… 🙂

Vi har precis kommit innanför dörren och det här blev verkligen den perfekta dag som jag skrev om på morgon! 🙂

Först super super mysig eftermiddag hemma hos min bästa vän Kjersti och hennes Sunniva som är the cutest.! sen – en fabulous shopping på H&M-trend  😉  Ska fota och visa mer senare om jag hinner för nu ska här packas för imorgon flyger vi till Luleå super tidigit på morgonen.

Kvällen i kväll blir det tema: "mys!" här hemma för nu dröjer det till vi träffar JIG igen så vi ska äta gott & dricka lite vin och njuta kvällen 🙂

Hoppas att din dag också är perfekt ! ?

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Detta är en perfekt dag!”

 1. Jenny says:

  Såg också klänningen på Pernilla Wahlgrens blogg. Den är lika fin på Gizmolinas!

 2. Bella says:

  Jeg har sett den på andre blogger og har lett etter den. Hvilken H&M trend var det du fant den på? super søt:-)

 3. Lina says:

  Hur fin var inte denna klänning?! Blir ju riktigt glad av den 🙂

 4. Jessica says:

  Du & JIG verkar inte spendera mycket tid ihop, han jobbar & sliter & du shoppar & shoppar? Schysst av honom att ställa upp på det för du har väl inte haft nån egen inkomst senaste halvåret?

 5. Viktoria says:

  Klänningen är SÅ fin, du likaså i den 🙂

 6. jennie says:

  Jessica!

  sluta va så avundsjuk och dömmande!!! du verkar inte ha följt den här bloggen så länge efterssom du slänger ut dig en kommentar på det här sättet…

  jag har aldrig gett mig in i disskutioner på en blogg för det är mest pinsamt att tycka saker om människor man inte ens känner, Men nu kunde jag inte låta bli för jag blir så TRÖTT på att människor kastar skit på nån de inte känner!!!

  Ord med en hård mening bottnar oftast i nåt…

  /Jennie

 7. Bella says:

  Åååh du har en likadan luskrona som jag har ;). Den är så himla fin.

  Jag fullkomligt älskar att läsa din blogg och följa din och sötaste Johannas vardag, du är så himla duktig på att inreda också.

  Ha det bra

  Kramkram //Bella

 8. Jessica says:

  Jennie-Jag har följt (mer eller mindre) den här bloggen ganska länge och "jag blir så TRÖTT" på försvarskommentarer. "Avundsjuk och dömmande"? Hur menar du nu? Jag ställde en rak och simpel fråga som jag är förvånad över att fler inte ifrågasätter. Baj the waj; lär dig stava till DISKUSSIONER.

 9. Lissan says:

  SNÄLLA, snälla AnnaStina – varifrån kommer er "kristallkrona"???

 10. Anna says:

  Jessica skaffa dig ett eget liv och sluta upp att vara avundsjuk på andra, det kommer du ingenstanns med och om du följer den här bloggen så borde du veta att Anna-Stina skulle bli jätte ledsen av en sådan kommentar, så varför skriva en sån? Om du vet att den gör henne ledsen. Du har inget med hennes ekonomi att göra. Helt sjukt att du orkar skriva en sådan kommentar. Jag känner inte ens Anna-stina men hon verkar vara en underbar människa som inte förtjänar minsta lilla skit. Besvära dig inte med att svara på kommentaren utan sluta läs bloggen eller följ den för att den gör dig glad och inte avundsjuk.

  /Anna

 11. jennie says:

  Jessica!

  Du avslutar med en störig fråga på din egen sammanfattning…

  btw så jag har stavnings problem om du har hört talas om det?

  /jennie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *